brrr vad kallt i dag...

på kontoret iaf, ute var det inte så fruktansvärt vad jag kommer ihåg.

i helgen har jag mest varit med syrran.... som vanligt hehe men det är väldigt trevligt att kunna vara med henne så mycket man vill :)

tvättade i sändags och tog ner alla lådorna till förrådet så snart är det fint hos mig, måste till svågertorp i helgen och köpa städartiklar och möjligen någon matta också... det ska bli så fint hos mig hehe =)

får börja köpa in till min fest också, lite snacks och tilltugg måste det ju vara hehe

idag är det step up, längtar! haha ska bli så skönt. det är roligt nu också när jag och syster har kommit på målvikter och belöningar, mina är -7kilo: då får jag gå till frisören -ytterligare 5kilo: då får jag ansiktsbehandling de sista 5 kilona: då får jag en shoppingspree på 2000kr =) måste lyckas nu. ska ha på mig mina gamla tajta byxor så jag känner varje dag att jag blivit tjock så jag inte kan gömma mig i mina mjukiskläder hehe nu gäller det.


obs, tatueringen kommer inte ske förrän i juni men men då har man tid att tänka mer på den. ska dit och boka tid i mars, de släppte inga tider då när jag var där nu =(

nu börjar det komma igång

mitt nya liv alltså, eller snarare mitt malmöliv

älskar min nya lägenhet, ska få den helt omålad så det är skitskönt, fick en ny kyl &frys, love it och jag har köpt nya saker på ellos till min lägenhet. fin fint =)
ska ha inflyttningsfest om 3 veckor så det gäller att komma iordning nu och jobba hårt för att det ska bli snyggt tills dess.
måste leta efter´gardiner!

jag och syrran har börjat träna, step up och orientalisk dans och gym. hoppas man blir lite tajtare nu för min sk diet har inte gått bra den senaste månanden pga flytt och att jag inte kunnat laga mat.

men men nu så tar vi nya tag, ska till tatueraren idag med ans så ska vi kolla hur vi ska göra våra tatueringar. får bli av med något kilo tills dess också, vi tänkte göra det i april typ hihi roligt, äntligen ska jag få min skelettsköldpadda på mig


flytten är gjord.

nu bor jag äntligen i en stor 2a, förstahandskontrakt and I'm loving it!! =)

vi flyttade i onsdags, min systers man och hans bror hjälpte mig flytta, det var vidrigt att bära ner alla saker från första lägenheten, 4 trappor utan hiss. Mina ben skakade så trött jag var! men i nya lägenheten gick det bättre för då lassa vi bara in allt skit genom fönstret.
sov över hos systern på kvällen för orkade inte ta tag i något t.ex. sätta ihop sängen.

på torsdagen gick jag och syster på stan, shoppade lite till min lägenhet, nya grytlappar tex
gick sen hem och började fixa, först upp med gardiner så jag fick mitt privatliv tillbaka, sen montera ihop sängen, och la in det mesta i köket.
stupade i säng, det hjälpte inte att man var dödssjuk med världens träningsvärk när man skulle försöka vara effektiv.

på fredagen var det tänkt att jag skulle fortsätta göra fint men jag skolkade istället och gick till caroli med syster och hennes bebis, fick endast med mig två par nylonstrumpor men men.. hehe det var trevligt att fika och strosa,
följde med och hämtade adam på dagis, kände mig väldigt dålig så åkte hem och vilade en timme på soffan sen satte jag igång med garderoben, jisses vilket jobb!! men blev färdigt med det med
(B ville att jag skulle komma men eftersom jag var mitt uppe i upppackningen och dessutom var sjuk stannade jag hemma hela kvällen)

på lördagen sorterade jag mitt smink, packade upp vardagsrummet, sen ringde syster och bjöd in mig på fika och sen schlagerkväll. satt med dom och åkte sen hem på kvällen

söndag träffade jag återigen min syster, gick och handla lite och gick på en liten promenad. vi gick hem till mig efteråt och påbörjade kajsas scrapbooking, blev två fina sidor =) jag tittade mest på men iaf hehe sen gick de hem och jag tvättade.
B smsa och undra om jag ville komma så jag stack dit efter min tvätt var klar vid nio och åkte hem vid halv tolv, det var mkt trevligt! :) mer säger jag inte.....(att tala är otur har jag fått lära mig den hårda vägen)

back to work igår, det var kämpigt, dessutom som jag var extra trött pga att jag inte kom i säng förrän vid ett typ men men
nu börjar det flyta på. imorgon ska jag och kajsa börja träna, ska bli roligt =)"jag blir ledsen när du går men jag blir inte ledsen när du kommer"

så sa min älskade systerson till mig igår när jag skulle gå hem på kvällen och jag sa att jag skulle komma igen på tisdag. Jag älskar honom så mitt hjärta spricker! :)

i helgen packade jag som en gnu så nu är allt typ nerpackat men har lite småskit som jag måste köpa flyttkartonger till så att det också kommer med.

i helgen träffade jag B, en kille som jag träffade först på malmöfestivalen 07, sen har vi hållt kontakten och träffades igen på malmöfestivalen 08, sen sket han i mig så blev jag arg och sårad och raderade hans nummer men för några veckor sen började han höra av sig igen och ja jag har ju alltid känt för honom så nu i helgen gick jag med på att träffa honom.
det var mysigt, vi har bra kemi men det var lite konstigt också att sitta hemma hos honom och snacka och umgås när vi innan har träffats på annorlunda villkor. men jag är öppen för att träffa honom igen, om inget annat så kan vi iaf bli vänner.
fick igår reda på att min syster och hennes man känner till B och min syster har festat med honom innan i sitt tidigare liv som man ej ska prata om mer.

men jag har bestämt mig för att jag ska inte prata sönder detta, när man pratar om det går allt åt helvete, utan jag tar det som det kommer. ska ju flytta och börja träna och det börjar bli vår så man vill hitta på saker så jag behöver inte sitta och grubbla och vänta på någon. what happens happens, inshalla
hoppas inte W hör av sig igen bara, eller hoppas han gör det så jag inte blir mördad om han får reda på att jag träffat en annan hehe....

RSS 2.0