sista dagen innan resan..

tvättade och packade igår, blev en full resväska men pappa får överleva det + en necessär vid sidan.
handlade lite färdmat idag med barnen medan jag var barnvakt, får bli kalkon/ost-baguetter, chips, godis och lite frukt.

tror hela tiden jag ska glömma något, jag hoppas resan går bra imorgon och att barnen inte kommer tycka det är alltför pestigt hehe

fu fan vad danska kronan är hög måste jag bara tillägga, växlade 3000kr och fick 2000 :( well hoppas pappa kommer vara generös ;) hihi

love danmark! here we come!

saknar er på jobb men hade inte velat komma tillbaka nu iaf ! hehe

dags för räkningarna igen :(

passade på att ta med mina räkningar till syrran idag, Bobo sover och storebror är på dagis så hade tid att lägga in dom nu och det var mindre kul, speciellt hatar jag Eon, hur dyra kan man vara egentligen! har bara nätavgiften hos dom och kostar flera hundra!! :( *grr* bojkotta elmonopolet i malmö!

kommer bli en stram budget i danmark iaf känns det som eftersom jag kommer ha hela augusti jag behöver pengar till sen när jag kommer tillbaka... hoppas på en bra lön iaf och att den kommer redan imorgon.

hoppas det blir fint väder imorgon, då ska jag och barnen till Beijers park och titta på sommarteater, mysigt


nu vaknade bobo, ses!

första semesterdagen..

och jag sitter hemma hos syster och glor på tv och väntar på att Bobo ska vakna och hålla mig sällskap och sen vid tre ska vi gåoch hämta storebror på dagis.
ska vara barnvakt idag, imorgon, på onsdag och på fredag... vilken semester :P hehe men det är ändå roligt att passa dom och jag har inget annat för mig. ska tvätta på torsdag och packa till danmarksresan annars inget. syster sara ska komma ner till höganäs men det kommer inte bli att jag kan kommer upp och träffas, min vecka är spikad.

var med syster linda i helgen, vi gick och åt på den indiska restaurangen på lilla torg, inte den godaste maten man ätit men så blir det när man snålar hehe, 170kr för mat, bröd och öl är billigt för lilla torg så :)
får betala tillbaka henne det sen eftersom jag bara hade en hundring på mig.
sen gick vi bara runt i stan och glodde, jag har kommit på att jag bara vet hur man festar, äter och underhåller barn i malmö. föreslog bowling men det var hon inte sugen på. vad gör man som vuxen i malmö??

well får lära mig det under tiden jag bor här, har inte varit jätteaktiv än så länge...

5 dagar kvar tills vi åker till danmark!! ska bli riktigt skönt att komma bort och bara slappa och mysa.

eftersom jag är så mycket barnvakt till lillasyster så kan jag nog få hennes man att mata min katt medan jag är borta också. systerdottern har inte hört av sig, hon lever väl livet i småland med sin kille och min granne verkar inte vara hemma den veckan. nåja det får klara sig med att hon blir matad någon gång under veckan...

vakna bobo!!! jag har tråkigt!! :)

måste bara tillägga...

att jag semesterstädat skrivbordet och nu skickat iväg allt som jag har på bevakning och liknade. alla min salg! *as if* men det blev en del så kanske 400kr plus på lönen hehe alla bäckar små som man säger :P

shit vad jag ser framemot denna semestern, har inte haft semester på nästan två år nu eftersom jag inte fick någon när jag sa upp mig från mitt förra jobb och fick nytt jobb på direkten.

*sommar sommar sommar!*

har lite panik på hur tiden ska räcka till bara, hade velat besöka alla min syskon men det kommer bli svårt. jag får göra mitt bästa! halmstad och hässleholm får prioriteras eftersom det var mest längesen sist om man kan uttrycka sig så..

semestern börjar om en timme....

tyvärr är det tråkigaste timmen kvar, de andra har gått hem och jag sitter här ensam med en burk cola och en påse maltesers som ans lämnade till mig *tack* :)

sa bli såå skönt, en veckas uppladdning och sen en underbar vecka i danmark, även om den kanske kommer bli lite tom mot vad vi är vana vid men vi lyckades inte få med någon av systrarna trots ihärdigt försökande, sen en veckas nedladdning med absolut inget planerande förutom inflyttningsfest hos Paula och kanske ska umgås med henne en dag den veckan också, saknar henne mycket.

ikväll tror jag att jag ska fira genom att köpa med en pizza hem och bara sitta och spela sims, eller göra lite fler mobilväskor. har ju två till på beställning :) börjar gå bra det här hehe
synd bara att jag inte har en ordentlig kamera, fotar med mobilen och det blir inte jättelyckat.

vill ni köpa mobilväska för 50kr (öppningserbjudande) gå in på www.nogg.se/freakeyedesign
ni kan beställa vilken färg ni vill! Passa på! *försäljarsnack*



måste träffa "couzen" så hon kan få sin, läser du detta så vet du nu :) jag tog dig på orden!

så roligt det är att vara barnvakt igen, var med barnen i ellstorpsparken igår. mycket harmoniskt.
har saknat att vara barnvakt, ingen av mina systrar vågar fråga mig mer eftersom de tror att det är så besvärligt för mig, vilket det inte är. men blir tydligen missuppfattad. well skadar inte mig så mycket som dom...
lillasyster vet iaf att jag gärna är barnvakt även om jag är trött och sliten :) kärleken till alla mina syskonbarn är stor, behöver inga egna nästan. har barn från tonåren ner till spädåldern, bara att välja och vraka. visst sen om de vill vara med mig är en annan femma men jag har varit en väldigt populär moster en gång i tiden... hehe

måste ta mig i kragen sen och åka och hälsa på bror och hans barn i nya huset men har inte haft pengar till tåg dit. men nu är det snart lön så då kanske man åka när de kommer tillbaka från thailand.

måste ha lite pengar till malmöfestivalen också, inget speciellt som händer men om man hittar något man vill köpa vill man ju ha råd och maten är svindyr hehe. får se om Linda dyker upp, hon sa att hon nog var sugen på det men jag har missuppfattat det som definitvit ja innan så nu planerar jag inget runt det längre så blir det inga fler bråk och besvikelser runt det hehe man får lära sig av sina misstag :)

jag är världens sämsta säljare. ringde en nu som var intresserad av våra spel men jag orkade inte övertyga honom om något direkt. blir alltid att jag måste slå i pärmarna för information och då blir det inte så mycket inlevelse hehe. men men har inte fått klagomål än men det kanske kommer med den nya chefen...

nej får väl söka mig vidare kanske men det är väldigt bekvämt här också.... och bra lön... well man få se vad som händer..

får se hur mycket jag kommer blogga de närmsta 3 veckorna... är ju en stenåldersmänniska som inte har en egen dator :/

 Trevlig semester!!

fritchen- the babysitter

igår efter jobb cyklade jag hem till syster för jag skulle vara barnvakt eftersom systern har fått sommarjobb hon inte kunde tacka nej till.

storebror ville gå ut på en gång, så jag fick slänga i mig en macka till middag, packa vagnen med filt och handduk.
sen traskade vi till rörsjöparken där storebror badade och jag och lillebror myste på filten och lekte med bollen...
helt idylliskt var det ända tills jag såg adam gå bort till lekplatsen istället som ligger en "poolen"
tittar efter honom, han har hittat någon kompis.

kollade på honom, kollade på lillebror, kollade på storebor igen men var är han??!! paniken stiger, försöker hålla mig lugn, är säkert där bakom någonstans, kikar efter honom, bestämmer mig för att plocka ihop sakerna och gå och leta för säkerhetsskull. hittar honom inte på lekplatsen, ser honom inte bland de andra familjerna som sitter i gräset.
börjar bli desperat... tänker på att jag måste ringa hans mamma och pappa som får hjälpa mig hitta honom. går en snabb runda igen. bestämmer mig för att gå till lekplatsen igen.. ser en liten kille som pratar med någon i buskarna.
ser han!!! den lilla killen har tryckt in han i buskarna och sagt han ska stå där...

mitt hjärta lättar, jag är inte världens sämsta barnvakt! klär på adam och suddar ut otäcka bilder på adam i sina blöta kalsonger springades på malmös gator. vi går och köper varsin glass och går hem. väl hemma vill adam dansa till michael jackson. han kommer inte på alla hans danssteg så får sätta på datorn till honom. bebis somnar på min axel...så söt... sen kommer kajsa hem... jag klarade det!! :)

idag blir det en ny prövning men idag ska jag nog bara gå till en lekplats med dom... vi får se vad adam är sugen på..

adam fortsätter titta på michael jackson på youtube resten av kvällen :)


snart kommer den nya kisen...

jag hoppas det blir bra, jag har lite ångest över det eftersom jag och Kitchen har det mysigt när jag väl är hemma men jag hoppas hon kommer tycka om det nya sällskapet.


insomnia

jag kan inte somna på nätterna, jag går och lägger mig sent, sen läser jag jättelänge tills jag blir trött, när jag sen släcker lampan kan jag inte somna, jag tänker på ditt och datt, jag hör Michael Jackson låtar i repeat i huvudet, som en radio man inte kan stänga av... min säng är obekväm, måste vända madrasserna, har blivit en lutning då jag alltid sover på samma plats, i mitten.. mina fötter är varma och vill springa i snö.... och jag vill bara somna

imorse kunde jag knappt öppna ögonen men av någon anledning så har jga börjat cykla supersnabbt till jobb fast jag inte märker det själv, jag vaknar en halvtimme försent, går och sminkar mig och klär på mig, gör vid en macka jag kan äta på vägen. orkar inte skynda, cyklar, går segt... kommer till jobb en halvtimme efter jag vaknat!!?? hur gick det till?!

snart semester och då ska jag sova!!


Deppig..

Jag hatar när jag kommer in i Deppiga perioder när man ifrågasätter varför man överhuvudtaget lever på denna jorden, känns inte som om man bidrar med något, jag har ingen egen familj, inget meningsfullt arbete, inga direkta drömmar om hur jag vill att livet ska bli. Känns bara som att just nu känner jag mig osäker, ensam, full av självförakt och uttråkad och vilse. Måste gå några steg vidare i mitt liv och försöka hitta en mening med det hela, har hamnat i en trygghetsfas igen och vädur som jag är tycker jag inte om sådana platser utan blir rastlös och vill gå vidare eller ta livet av mig, nej skoja bara. Hade jag inte velat och tydligen ingen annan heller eftersom jag lever än hehe nå vi får se vad jag hittar på. . . .to be continued. . .

snart hemfärd

tänkte ta mig i kragen och börja på mobilväskorna i eftermiddag, syster jobbar så har inget annat att göra ändå.
fick mitt paket från panduro igår också så nu kan man dekorera på en gång också :)
weeeeeeeeeeeeee

systersonen var så söt igårkväll, jag skulle gå till OKQ8 och hämta mina paket och han ville följa med, så roligt att umgås med honom, han har de mest bisarra idéerna. Älskar honom. vi köpte varsin glass och sen gick vi och lekte på lekplatser tills det började bli mörkt och vi fick skynda oss hem.

 giraff-klätterställningen i beijers park..

4 arbetsdagar kvar....

och massor med kundmail. är så trött på det men man får hoppas man hittar något annat snart. fick antagningsbesked från malmö högskola på en utbildning jag glömt bort jag hade sökt, förstår inte hur jag kan bli antagen när jag inte ens skickat in mina betyg till dom? ja nu sitter man här i valet och kvalet, vet inte vad jag ska göra, har inte råd att börja plugga just nu, ingen som svarat på mitt brev om extra-arbete men det kommer kanske förhoppningsvis lösas... vi får se.,..
jag får gå in och läsa om utbildningen igen. sen får jag gå in på csn och ansöka om studiebidrag....
ska jag börja plugga grafisk design igen? det är ju det som jag tycker är roligast egentligen....
usch beslutsångest, jag klarar inte av att vara fattig men jag kanske blir lyckligare?
well jag får se


vaknade...

med en underbar känsla...
detta är sista veckan innan min semester!! ska man vara ledig i 3 veckor och bara mysa och åka till danmark med syster, barnen och pappa. kommer bli riktigt skönt!! kändes jättetråkigt när det bara var vi först men nu så ser man fördelarna med det också. vi kommer ha roligt hursomhelst, finns nästan inget bättre, årets höjdpunkt ! :)



barnvakt och en som kanske vill bli min pojkvän(?)

i fredags efter jobb stack jag hem, syrran jobbade och jag var trött eftersom min sömn kommit helt i otakt av MJ minneskvällen.
tittade på film och gick sen och la mig relativt tidigt.
sov mororgon på lördagen, gick och handlade frallor i Polack-livsen men glömde mjölk så det blev ingen Frappe :/

städade och sen kl 14 blev det även tvättning, eftersom jag gjort klart städningen hade jag inte att gära medan jag väntade på tvätten så jag plockade fram mitt playstation och började om en ny runda med sims castaway, allt gick skitbra ända tills det efter 4 timmars intensivt spelandes hängde sig!! :( allt mitt jobb helt förgäves!

i fredags när jag satt hemma ringde B, svarade inte, sen kom det ett sms som frågade varför jag inte svara, svarade inte, sen kom det ytterligare ett sms som igen frågade varför, svarade - skrev att jag inte kunde träffa honom mer
vi gick in på allt att jag ville ha en seriös pojkvän och ingen sexkompis, han svarade då att han kanske kunde vara min pojkvän, det kunde inte jag veta nu och att vi var mer än sexkompisar för han tycker så mycket om mig. han ville träffas och prata. i mina öron hörs det som manipluation, han kommer bara få mig i säng en egång till, inget kommer ändras så kommer jag få värsta ångesten. sa att jag inte kunde veta nu vad jag ville göra, att jag var upptagen en tid framåt men att vi kunde höras...vill egentligen inte sylta in mig med honom igen..... jag får se hur det blir....

på lördag kväll gick jag hem till systern efter tvätten var klar, tittade på tv och åt lite snacks, sov över där eftersom kajsa skulle jobba på söndag fm och jag skulle vara barnvakt. trångt var det i sängen, jag och kajsa låg i mitten, ihopklistrade i ryggen med varsitt barn vid vår sida, men det är på mysigt också :) kl 7 på morgonen vaknar jag av att lillebror är vaken, han är så söööt!, ligger och pratar och busar med honom lite, tills slut orkar jag gå upp, tysta går vi ut ut rummet så att storebror ska kunna sova vidare. ut och sätter på kaffe, jag och lillebror leker lite på golvet. kl 9 vaknar storebror, ger gröt till lillebror. storebror är inte hungrig så han väntar med frukosten. kl 10 går vi till hemköp och köper burkmat till lillebror.
storebror vill gå in på BR och titta på leksaker så det gör vi, önskade jag hade pengar att köpa något till honom men han får nöja sig med att titta denna gången. sen går vi hem och leker lite, jag fixar lunch, lillebor är så trött att jag bestämmer mig för att gå ut med honom på en gång i vagnen. vi går till lekplatsen i närheten av systerns jobb så lillebror sover i vagnen och storebror leker med sina nyfunna vänner, jag känner mig som en sleten småbarnsmamma hehe :)


i stundens hetta....

kanske överdrev i gårdagens inlägg om min syster, nu visade sig att det var hennes son som inte ville till danmark, varför kan jag inte förstå.
jag har börjar upptäcka med mig själv att jag har svårt att känna med andra människors problem som inte jag kan relatera till,  i mina öron känns det som undanflykter fast det kanske i deras värld verkligen är problem.
jag ser inga problem, uppkommer det problem löser jag dem, jag ser inte hinder jag ser möjligheter
och ibland har jag svårt att relatera till personer som inte är som mig...
vi vill ju bara jättegärna att de kommer med till danmark, för pappas, vår och speciellt adams skull.
huset kommer stå helt tomt, adam kommer inte ha några lekkamrater förutom sin tråkiga mamma och mosti hehe

visst det kommer bli lite mer bök eftersom vi måste ta buss till våra utflykter men vi behöver bara åka till aalborg två gånger, det kommer inte bli mer stök av att min systers två döttrar ska med när vi bott med minst 7 barn i huset innan...

jag önskade hon kunde ändra sig men så är hon ju också principfast tyvärr :(
ska smsa henne nu och säga att de kan tänka på det tills måndag så ringer vi pappa då.

jag är en typsik vädur bara hehe:

Mindre goda egenskaper

Väduren är ibland självisk och dominerande och alltför pådrivande - du kör på i ditt eget tempo. Du blir kanske också lite för frispråkig ibland.

Du har lätt för att bli sårad när du inte får igenom dina åsikter och idéer, eller då de möter motstånd. Ditt heta temperament känner många till.


besviken och ledsen...

vi ska till danmark på semester nu i slutet på juli, var meningen att vår syster sara och hennes barn skulle med men pga personliga problem kunde inte hon.
okej tänkte jag och syster vi får försöka ordna så att vår syster linda kan följa med!
vi ordnade med pappa, tittade över ekonomin, kollade tåg till aalborg eftersom hon inte har bil eller så mycket pengar,
allting är klart så att hon och hennes 3 yngsta ska följa med så skrev hon till mig idag att hon inte ville, att det var så mycket nackdelar!!
blev faktiskt riktigt irriterad, hon kan vara så negativ ibland och jag känner att hon är otacksam för att vi försöker bjuda henne på en semester.

:( tråkigt när hon ska vara sån när man försöker göra något roligt med hon och hennes barn...
men men hon har säkert en annan sida av att se på saken.....

hemlis syrran





jag har beställt till mig och dig, tror du kommer bli glad :)

Michael Jackson hela kvällen...

igår satt jag och syster bänkade framför TV4 och såg på minnescermonin för Michael, den var jättefin tyckte jag. många fina ord och jag höll med om mycket, jag och syster fällde många tårar.
det var så hemskt när hans dotter tog sitt farväl :(

sen blev det dangerous-konserten blandat med musikvideor från MTV, fällde många tårar igen. vi är så blödiga! :)

han var sån god människa, jag tror verkligen på det, jag lyssnar inte på all ryktesspridning och smutskastning det har varit om och på honom, "how much can a man take!"
han var en verklig artist som gav allt på scenen och ingen kan mäta sig med honom. det är en stor förlust.

hoppas hans död inte varit förgäves utan att människor på nytt tar sig till hans budskap om att göra en bättre värld

kom i säng vid 2-3 tiden, mycket trött idag men det kan man leva med, har tur som kom upp överhuvudtaget hehe
men det var jobbigt.....


only the lonely.....

ans lämnade mig kl 13 och sen var det full kö, tycker inte om mitt jobb när det ringer så mycket, undrar vad jag är anställd till att göra?! hehe men iaf, jag tycker om när det blir lite pauser så man kan svara på något mail, packa lite brev, titta sin mail osv men ska inte klaga hade kunnat vara värre. nu gick Hela också så nu är man totalt ensam, men bara en halvtimme kvar sen slutar man!! yeah!

efter jobb ska jag hämta min cykel på Abrahams, fick laga stödet också för någon har tagit sönder det under natten vid kajsa, huliganer som bor där, tror de är ute efter mig! :(

sen ska jag cykla hem och titta på Michael Jacksons minnescermoni, lite töntigt kanske men jag har alltid varit facinerad av honom och jag tycker om många av hans låtar, han har gjort mycket gott i sitt liv.

såg på nyhetsmorgon idag på TV4 och Bard är inte klok, börjar mässa om att MJ inte ställt upp för bögarna och AIDS-forskningen och tjatade om bleachingen,  måste alla kändisar stödja bögarna? får man ingen respekt om man inte gör det? är Mj smygbög eller helt enkelt en vanlig heterosexuell kille, mer pekar väl på det sitnämnda?
nej jag tycker att man kan respektera de döda och prata om det som varit fint med dom, det som betydde något.
Musiken, dansen, hur han skapade nya vägar för musiken, hans välgörenhetsarbete osv


första doppet - checked

i lördags åkte jag och syster med hennes familj till sibbarp, efter lång väntan blev det dags att gå ner till bryggan. bobo följde med så det blev jag som skulle gå ner med Adam. gick ner tre trappsteg, iskallt, mitt mod svek mig och jag var tvungen att gå upp igen, jag satte mig på bryggan med bobo så att syster och adam kunde gå i och bada istället.
kajsa frågade hela tiden om jag inte ville gå ner iaf att det var skönt i vattnet men jag var ur fas.
till slut kom hon upp och tog bobo så att jag skulle göra ett nytt försök, denna gången gick det faktiskt att doppa sig!!
iofs höll jag på som en kärring innan jag kunde doppa mig, blötte ner benen och magen, gick upp och ner för trappstegen men jag var tvungen att hålla med henne, det var skönt! så nu har man det avklarat hehe



på söndagen var vi bara hemma hos syster och tog det lugnt, åt wok och till fika köpte vi chokladglass med fruktcoctail, mumsigt. gick hem tidigt för att komma i tid för sängen eftersom jag var tvungen att gå till jobb idag då jag fått punka på cykeln, damn you broken-glass-streets of Malmö!! hehe

ska försöka hinna lämna in cykeln idag men det känns inte bra att behöva lägga ut 100kr för lagning, kanske ska gå dessa två veckor och sen laga den när jag har semester? nå jag får se vad jag gör. det är ju väldigt mycket bättre motion att gå än att cykla men det tar ju dubbelt så lång tid också... ska ju passa barnen till syster när hon ska jobba nu också och då kan jag inte bli sen... hmmm.....

friday I´m in love....

or maybe not men jag är kär i ledighet!  .......

ikväll ska jag hem efter jobb, ska städa lite och göra iordning och på allvar sätta igång med mobilväskorna jag fått på beställning, två med fc barcelona färger och en till kusinen...
har beställt pärlor och tillbehör från panduro också som jag hoppas kommer snart, ska bli roligt att sätta igång igen, jag känner mig kreativ på nytt :)

min syster och barnen ska sticka iväg och bada, jag hoppas att de kanske kan tänka sig det i helgen också om det blir fint väder så jag också kan få mitt första dopp, iofs har jag inga snygga badkläder och hittar inga någonstans heller, någon som har några råd till en fyllig tjej med små bröst? hehe
Hur klär man ett päron i badkläder?

svett, svett, svett!!

gud vad det är varmt och klibbigt, varje morgon när jag kommer in på jobb efter min cykling är jag svettig, efter varje rökpaus blir man varm in till benen, cyklar hem helt svettig och lökig. varenda liten sak man ska göra, t.ex. klä på sig blir man svettig... men ska inte klaga jag gillar sommaren och det som följer med, promenader, picnic, uteserveringar och utflykter överlag men en aning friskare luft hade inte skadat hehe



igår fick jag reda på att min syster från Höganäs skulle komma till Malmö, dålig förvarning men som tur var fick jag ledigt utan problem de två sista timmarna från jobb. tyvärr hade jag inte planerat en utedag så jag fick sitta i mina klibbiga jeans som ramlar ned för rumpan varje gång man sätter sig ner i Rörsjöparken där mina systrar hade belägrat sig med sina ungar.

det var mycket trevligt att träffa Linda igen och sebbe och tilda. det är lite konstigt hur man kan komma ifrån varandra så mycket under så kort tid egentligen, sebbe har blivit så stor men ändå är han fortfarande liten. han hade fått en vattenspruta, i form av en sköldpadda, på Max som han gav mig. tydligen hade han haft den länge och väntat på en dag när han skulle träffa mig så han kunde ge den till mig, så gulligt :)
måste träffa dom lite mer nu under sommaren, speciellt kan man ju passa på när man har semester snart

2 veckor kvar sen är man ledig, ska bli riktigt skönt, ska ju till danmark också och förhoppningsvis kommer en till syster med. min syster sara ska ringa mig ikväll och jag hoppas på att hon har goda nyheter med sig!!
annars hade det varit roligt om Linda och hennes barn hade velat följa med men hon har ju inte råd men vi andra hade ju kunnat skramla ihop och resan kostar ju inte så mycket. well vi får se men Danmark here I come!


After Work

jag och min arbetskollega träffades med två gamla arbetskollegor igår på Mello Yello på lilla torg.
jättelängesedan jag träffade dom och speciellt roligt var det att träffa min älsklings "kusin" Stina, hon är sån bubblig människa, man önskar man hade hennes energi och utstrålning ibland hehe
vi delade en flaska rosé, en flaska vitt och sen tog jag en öl. lite berusad blev man, så obehagligt att vara lite berusad själv sen när man kommer hem, men jag drack lite vatten och tittade på So you think you can dance.

det var så mysigt att vakna imorse, Kitchen låg och sov i fotändan. hon är så söt tycker jag, ser ibland fortfarande ut som den kattungen hon en gång var. nej jag älskar min katt, jag hoppas det fungerar sen med den nya katten som kommer här i slutet på sommaren. jag köper den för hennes skull för att hon ska slippa vara ensam så mycket som hon är men själv är jag egentligen nöjd med bara henne. hon följer mig runt i lägenheten, sitter och väntar på mig när jag duschar eller går på toaletten hehe

I Love You naaaaww! hehe


RSS 2.0