Utehelg

men med det menar jag inte att jag varit ute och festat utan jag har varit ute och promenerat och lekt.
i fredags hade jag semesterdag med ans, vi fikade is tan och gick rundor och tittade på saker, gjorde lite polisiära saker också.

på kvällen gick jag hem till systern och umgicks lite. tittade på en dokumentär om Michael Jackson, my god vilket liv han levt! blev lite sent så kajsa fick i princip kasta ut mig närmare ett på natten hehe

på lördagen blev det en promenad till kungsparken där vi tittade på malmö sommarscen - clownen zazza.
adam tyckte det var kul, satt längst fram och såklart var han den enda som gick in på scenen hehe :) men han var duktig, roligt att han är så stor nu att man kan ta med han på sånt, efter kungsparken gick vi till rörsjöparken där adam badade i "poolen" så roligt att titta på hur han leker med andra barn, han har så lätt att få kompisar :)

Fil:Rörsjöparken, Malmö.jpg

på söndagen var det tvätt och städning. syster kom och tvättade en tvätt hon också eftersom hon hade missat sin tvätt-tid.
jag lagade middagar till så jag har till lunch och syster och adam fick välja vilken rätt de ville ha, adam tog korv-stroganoff, syster chicken tikka masala och jag pastagratäng. det är så skönt att ha det klart så man slipper tänka på det sen, jag är så duktig. när vi var klara gick vi hem till syster och packade ner hennes nybakade kanelbullar, kaffe och frukt och gick återigen till rörsjöparken där adam badade galet mycket. på vägen hem gick vi inom Nöjesmagasinet och hyrde Bolt som vi tittade på under kvällen, den var riktgit bra faktiskt, rekommenderas!



älskar min syster och hennes barn!! känner mig som en småbarnsmamma nu jag också :)

Michael Jackson RIP




Ja då har vi inte den legenden bland oss mer, det blir mer sorligt ju mer jag tänker på det.
det är så hemskt på något vis när människor dör utan att hinna med det de vill, som barn som dör och aldrig får leva sitt liv och som Mammor som dör som inte får se sina barn växa upp eller sina barnbarn.
tycker det är synd också att MJ dog innan han fick föra sin comeback i London med utsålda konserter.
Hoppas han har kommit till ett bättre ställe där han kan vara sig själv, han var ju sin egen men mycket kan ju vara PR men mycket också på grund av att han aldrig fick sin barndom.
Tycker iaf om honom och hans musik, jag tror inte på alla de anklagelserna mot honom, tror att många ville utpressa honom.



Michael Jackson 1958 - 2009

http://www.youtube.com/watch?v=afjiBCC1iIw

Många fina budskap kommer från honom, make it a better place!

mmm... twister...

så längesen jag åt denna glassen, den är så uppfriskande och mjuk :)


hade världens kaos här på jobb idag, alla ger en olika information om vad som händer med våra kunder men till slut enades cheferna och vi fick ett klart besked, så är det när det finns för många chefer som springer runt och ska vara viktiga. Iofs litar jag mest på min arbetsledare då han brukar ha koll....
jag blir galen av att inte veta!! hehe



ny design...

Tror jag gillar den men får kanske jobba lite mer på den sen, sidan börjar om längst ner på på sidan utan inlägg, vet inte vad det handlar om men men ..

idag är det dags att sila upp fläderblomssaften jag och syster gjorde i måndags, det luktar underbart av sommar varje kväll när jag rör om i spannarna :) *mums*

satt på loppis igår, fick flashbacks från när min mamma  tog med mig och syster på loppis när vi var små i Folkparken, trekantsmörgåsar med leverpastej eller räkost, lek i parken, tiggandes till mamma om att få en 5-krona att handla något skit man hittat, gamla kalletidningar och sånt hehe
jag är så glad att jag har så många fina minnen av min mamma ändå som man inte tänker på att man har, de poppar upp omedvetet hela tiden och då blir man försäkrad att hon aldrig kommer bli glömd.



Min arbetskollega säljer sina bortgångna mammas saker, så jag höll henne sällskap och passade bordet när hon tog rökpaus, hittade en fin sak till min systerdotter på bordet som jag köpte *hemlis*

handlade ny mascara och ny foundation till mig och min syster, mycket billigare än i affären kan man säga, mer än halva priset i skillnad!

efter loppisen gick jag hem till syster, tittade på bacherlorette och åt smörgås och flingor.
barnen var supersöta även om Gabriel var lite för trött för att älska att vara hos mig hehe. storebrorn har blivit så kelig igen, han ligger och kramas och pussas och säger att han älskar mig mycket och sånt....så söt!! älskar han så mycket och han har blivit så stor och rolig, använder de mest märkliga uttrycken
såsom " mmm det här var mycket godare än vad jag trodde"
och igår pratade vi om vår Danmarksresa med honom, han hade hittat sina badsaker, han tror att det är hajar i vattnet.
då sa han att vi skulle fånga något till dom så skulle de bli våra kompisar, jag sa att jag inte vill det och då meddelade Adam att då fick inte jag följa med och bada! hehe så söt, svårt att skriva så att det låter lika sött som när han säger det men hoppas ni får en aning iaf. :)





imorgon är man ledig, ska bli riktigt skönt, hoppas det blir bra väder så att jag och Ans kan vara ute och hitta på saker, vi funderar på att paddla i kanalen med trampbåtarna och ta en fika på en uteservering, ska bli roligt att umgås lite utanför jobb

betalade mina räkningar idag och den rikedomen jag trodde jag skulle ha denna månaden visade sig vara 1700kr på kreditkortet *gråter inombords* så det blir att snåla denna månaden också. ska iofs få pengar av syster för träningen men det är inte så stor skillnad. betalade av 600kr till min brors lån så nu är det bara 500kr kvar

lade 1500kr i semesterkassan iaf och förhoppningsvis kan jag undvara dom, ska cykla till Willys efter jobb och handla så jag har till månaden som kommer nu, lunch och frukost är ju det som är viktigast. katten har mat och sand nu iaf.

nytt personlighetstest

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.



http://se.41q.com/




passar väl ganska så bra in men jag är mellanmjölkens värld där jag inte lutar extremt mycket åt något håll hehe

smörgåstårta till lunch...

lillchefen kom med smörgåstårta idag för att fira att han fyllt år och att Sverige vann matchen igår, gott gott! hehe

Igår satt jag i en vindig kall trappa och väntade på min syster i ca 40 min, damn you girl! hehe skoja bara jag vet att det inte var meningen. de var och handlade och jag trodde de skulle vara hemma strax efter 18. men satt och började läsa i en ny bok som jag lånat på biblioteket.. den verkade rätt bra men lite konstig, resencion kommer sen, men ska läsa ut den snabbt för jag har två andra böcker jag också vill läsa denna månaden för sen får man låna nya till danmarksresan, gott att ligga på en filt i gräset och läsa bok :)

Köpte hårfärg igår, det blev bra men tror jag ska göra det en gång till så att det blir lite fylligare och glansigare färg, köpte Mood nu och det finns ju bättre märken men är man snål så är man.
Hittade ett schampoo och balsam som verkade perfekt för min hårtyp:


yeeeeahy!

jag har fått lön! älskar detta jobbet när man får den tidigare än vad man väntat sig :)
nu ska jag färga hår och köpa ny BUS och såklart får lille katten också lite gourmet mat för att fira hehe

something like this?

trött och uttråkad

men en jävel på att sälja ändå måste jag säga idag hehe. har fått en kollegas inställning att man inte kan få mer än ett nej... hehe

Jag vill ha semester, jag vill ha lata sommardagar, jag vill att det ska bli lite mer sensommar så att man vågar bada i havet!



blir nog första doppet i DK. sen är man invigd tills man kommer hem igen :)

laddade ner Google´s bildverktyg Picaza 3 så nu kanske man får in lite roligare bilder här i bloggen :)

Google-Picasa_3.png image by quangduy2500

nej back to work, det ringer nu....puh!

nu är det sommarväder igen...skönt

och sofie och peter ska åka på sin resa till Europa, hoppas de får det bra. Bidrog till deras resa för det tycker jag verkligen dom var värda!

igår gick jag, syster och bebisen på promenad och plockade fläderblom. har inte haft tid innan men nu gjorde vi slag i saken. gick hem till mig och kokade sockerlagen och gjorde vid allt så nu har jag två spannar med fläderbloms saft som bara gottar sig, ska sila upp den på torsdag sen är det bara att njuta.
mina tre favoriter på sommaren är flädersaft, Frappe och twister-glass :)


weee

min arbetskompis/bänkkompis/rökkompis/lunchkompis/fritidskompis är tillbaka på jobb!

gud vad jag saknat henne, skönt att ha henne bredvid sig igen




shit vad det ringt idag, så blir det efter långhelger..... men nu har det lugnat ner sig som tur är.. hehe

i helgen var man i Höganäs och firade midsommar, världens regn när vi först rullade in i Helsingborg men som tur var fick vi med det fina malmövädret till Höganäs så vi kunde sitta ute på eftermiddagen.

fick man sin dos av sill och potatis iaf hehe
Linda och Tina var där resten av syskonen kunde inte komma men det var trevligt. alla stack hem tidigt så det blev inget grillande men vi var så mätta att vi hade nog inte orkat mer mat iaf hehe
jag, syster och barnen sov över i pappas "sommarstuga", kallt, fuktigt, smutsigt och barn som inte ville sova kan vi sammanfatta den natten, värre var det för syster som inte kunde somna alls nästan
usch ja det gör vi inte om igen hehe

på morgonen åt vi rostat bröd hemma hos Pappa, sen gick vi ut och matade hönsen och Adam fick åka traktor :)

stack hem inom mammas grav på vägen hem, fixade lite och lämnade en midsommar bukett.
sen inom Linda en runda också och drack kaffe innan vi tog tåget hem. smärtfri resa hem, kycklingtallrik på Värnhems Falafel.
Syster och barnen duschade och badade av sig den fukt-lukt som följt med oss från stugan, sen stack jag hem och duschade av min, det var nice, har aldrig känt mig så ren som efter den duschen och känslan med att krypa ner i sin egen väldoftande säng helt nyduschad är obeskrivbar :)



jag kan inte beskriva

med ord hur jag känner inför det som hände familjen Sundberg,
jag beundrar dom för att de orkar kämpa och se framåt, att de orkar dela med sig.
jag beundrar Viktor som var en sådan kämpe.....en så söt och busig pojke.....
det känns så orättvist, varför ska sådant drabba små barn :(

läs mamma sofies blogg och nominera henne till årets blok, det förtjänar hon mer än någon annan

www.denstarkastestjarnan.blogg.se

http://www.vulkanmedia.se/blok2009/


Midsommar och lördagstrafik...

...det tänkte inte jag på när jag i morse skulle ta bussen till jobb, lämnade cykeln eftersom vi ska till Höganäs efter jobb idag så ville jag inte lämna den ute på stan. Missade nästan fredagsfrukosten, fruktansvärt öde haha. men jag kom kvart i så nu e jag mätt och glad. Har haft ett samtal än så länge så det verkar bli väldigt lugnt men nu ska vi packa post, jippi eller något.

well bara 1,5 timmar kvar, känns jättekonstigt med sån här kort arbetstid hehe

min outfit för dagen blev inte allt igenom lyckad men om man tänker på att jag inte har några kläder hemma så blev det ok, ser lite somrig ut iaf. Svarta leggings, skitstor vit klänning som påminner om ett nattlinne, svart brett bälte och en blommig scarfs, röda ballerinaskor. skitsamma egentligen det är bara Höganäs och familjen..... men tänk så får Han syn på mig.... well det kommer inte hända...

vi ska sova i pappas andra hus inatt, kommer bli riktigt läskigt... tur vi har varandra eller ja jag kanske får sova ensam i soffan, vi får se hur det blir. ser fram emot dagen iaf


Trevlig Midsommar allihopa!!!


saft och långpromenad

Igårkväll gick jag och syster med barnen på långpromenad istället för att gå till det tråkiga gymmet.

Gick till macken och hämtade ut mina stora brev med premier från ToppHälsa och Allers, träningsDVD, pilatesboll, stegräknare, shimmerpuff och glitternagellack.

Inga mer improviserade gympa pass utan nu kan man träna enligt blossom hemma eller rulla runt på bollen hehe


Gick förbi beijers park och såg massa fläderblomsbuskar, eller fladdermusar som Adam tolkade det som (!?) haha vi ska gå dit ikväll eller imorgon och ta lite så vi kan göra saft, me love alot!!

Ingredienser

 30 st fläderblomsklasar
3 st stora citroner
 1.5 liter vatten
 1.5 kg strösocker
 50 g citronsyra


Gör så här

1. Lägg blomklasarna i en rostfri hink eller en stor bunke som rymmer minst 5 liter.

2. Borsta citronerna i varmt vatten och skiva dem tunt. Lägg ner skivorna tillsammans med fläderblommorna.

3. Koka upp vattnet och rör ner socker och citronsyra.

4. Häll den heta vätskan över fläderblommor och citronskivor.

5. Täck med lock och låt saften stå i 3 dagar. Sila den och häll upp den på väl rengjorda flaskor.

6. Förvara i kyl. (Den kan också frysas för längre hållbarhet.)


j*vla blogg!

går inte att skriva inlägg ju *grrr* har försökt skriva ett inlägg 4 ggr nu och det går inte :/

firmafest..

i fredags var det firmafest efter jobb. de hade beställt en buss som skulle köra oss från kontoret till feststället i danmark. jag var den enda från kundtjänst, var lite orolig för det men det gick bra, fick umgås lite mer nära med de andra på kontoret.
det var roligt, jag drack vinglas efter vinglas till nervositeten släppt hehe. nej blev inte så full men jag är alltid så socialt osäker. vi dansade, gjorde Quiz zom vårt lag förlorade pga att vår chef inte visste hur många vi var i kontoret *grr*
de hade en slaktare som bjöd på grillat, potatisgratäng och sallad, mycket gott!
vi stack hem tidigt allihopa eftersom det inte var något ordentligt ös på kvällen och alla blev lite sega.



på lördagen när jag vaknade hade jag en huvudvärk som hette duga, magen var lite i uppror också efter vinet. helt seg under dagen. gick till beijers park och lekte lite med systersonen. gick hem till henne en runda. hon bjöd på ASgoda kycklingvingar. var sååå mätt och belåten efter det. skulle hyra film med filmen Bolt som vi ville ha var uthyrd :/
tittade på tv och sen stack jag hem, gick ner och såg att någon hade piftat min cykel. *hatar*
fick traska hem men det var rätt skönt med en liten kvällspromenad.

på söndag var det dags att tvätta och städa. syster och barnen kom. vi åt lite glass och spelade playstation.
gick hem till syster på kvällen, tänkte laga min cykel men orkade inte ta tag i det så idag efter jobb ska jag fixa det.

fick värsta självförakts-känslorna igårkväll när jag kommit hem så började hoppa hopprep och göra imoproviserade gymrörelser, lättade mitt samvete lite. nu måste jag ta tag i mig själv innan jag förfaller helt.


övernattande gäster....

igår efter jobb hämtade jag ut mitt paket med klänningarna, syster ringde och frågade om hon och barnen kunde komma hem till mig, självklart!
vi gick hem, jag provade mina klänningar, asfula allihopa, eller ja de passade inte mig. tyckte jag hade kommit till en lösning men i morse ändrade jag mig igen, kände mig som en kärring, vilket jag iofs är hehe :)

syster med barnen och jag som åker till jobb haha

syster sydde sin mans byxor, adam lekte och tittade på tecknat och var allmänt uttråkad hehe. jag passade Bobo.
slängde in lite färg i mitt hår, blev ganska så rejält rött men men  det blev lite piffigare än innan hehe

adam råkade somna i soffan innan vi hann bege oss hem till syster så det fick bli en övernattning, mysigt :)
syster och barnen fick sängen så tog jag soffan.... sen imorse vaknade man upp till världens oväder, storm och regn.
fick ta bussen till jobb, no way att jag cyklar i storm!
mysig fredagsfrukost och nu sitter man här och försöker komma in i sitt arbete :)

sommarfest ikväll, hoppas det blir kul... jag hatar min outfit redan haha men den är ju bekväm så kunde varit värre..

pratade med A igår, det var roligt.... får se om man vågar återuppta kontakten med honom igen..





fick bilder av kisen igår, skiiiiitsööööööt!! jag vill ha den på en gång!

stress stress stress

idag efter jobb ska jag åka och titta på kattungarna, skynda mig till värnhem för att hämta ut paketet med mina klänningar, färga håret och ögonbryn, sy R's mobilväska som han beställt. gå och lägga mig tidigt så jag är pigg till imorgon. usch usch usch...




i helgen ska jag sen bara ta det lugnt, umgås med syster, tvätta på söndag. bara lugn och ro.
måste till loppisen och handla nytt smink, min mascara går inte att använda mer, kan man dryga ut den med vatten?? hehe


9-8-7-6-5-4-3-2-1.......

snart är denna dagen också slut, skönt sen är det bara torsdag och sen fredag och sen helg!!

försöker se positivt på att helgen kommer snart men det är svårt hehe

ska hem till syster ikväll - hämta mina pålägg och umgås lite :)

så seg man är, måste sova ut innan firmafesten annars kommer jag somna på den känns det som....
wake up party girl! fy vad man är gammal! haha
hoppas min outfit blir bra iaf, nu såg jag på väderrapporten att det kommer regna på fredag så det är mindre kul, får ta med mig min snygga röda regnjacka :P


......  0 !!!!!!

weee hemfärd!

skatteåterbäring..

fick mina skattepengar igår, inte mycket men det hjälper mig att klara denna månaden så det är skönt, slipper man vända varenda slant iaf...

har beställt klänningar från ellos till sommarfesten, kom på att jag inte hade några fina kläder. Får välja ut en och returnera resten. förhoppningsvis vill jag iaf behålla en! annars kommer det bli kris.

på torsdag ska jag gå och titta på källingar, perser/bondkatt precis som min Kitchen. hoppas jag kan få köpa en av dom, tycker synd om Kitchen som är ensam hela dagarna, och Laqritz min gamla katt har det för bra på landet hos min syster för att jag ska kunna ta henne därifrån. de hade en brun, en svart och en svartrandig. är intresserad av den bruna tror jag men vi får se vem jag blir kär i. är inte leveransklara förrän om 12 veckor så jag behöver inte stressa så mycket.

 naw!

*blogg tips*

Min kollega skickade precis denna länken, OMG så sött!

http://mymilktoof.blogspot.com/

varför regnar det?? :(

hatar regn och blåst, varför kan det inte alltid vara hyfsat fint väder, jag kommer bli dyblöt när jag cyklar hem..bläää

Se hela bilden

bestämde mig idag för att gå på sommarfesten här på jobb på fredag, man vet ju inte vad som händer i framtiden.
så kanske sista gången man kan festa med de här personerna, blir det tråkigt är det bara att åka hem igen hehe


längtar bort...

jag längtar tills vi ska åka på semester till danmark, låter jävligt B när man säger till andra vad man ska göra i sommar men det är en semester jag aldrig vill missa.
pappa går och handlar bullar på morgonen, äter makrelsalat och dansk salami och björnbärssylt som pålägg.
åker iväg på någon utflykt, zoo, tivoli, Bilka eller bara ner till någon strand. eller lata dagar i stugan där barnen leker i en liten plaskpool, vuxna sitter och dricker frappe i solen. spelar kubb och krocket. på kvällarna äter vi middag tillsammans, spelar kort eller tittar på någon film, sen ner i sängen och så börjar det om igen.
man blir helt avslappnad där och det är så skönt. jobbigt med ditresan, ca 8-9 timmar i bil men samtidigt hör det till.
måste försöka sparar ihop lite pengar så man slipper snåla därnere.
Jag vill dit nu!! :)









(inte den stugan vi ska bo i men men)

konfirmation, dammsugning och snack

I lördags åkte jag och syster till Höganäs för att gå på konfirmation, det var trevligt
tråkigt att gå i kyrka men roligt att träffas efteråt. Linda hade gjort god smörgåstårta och skitfin och god tårta med jordgubbar. åkte hem vid 20.00 så var hemma vid 22. gick hem till syster en runda sen hem och däcka i sängen.

systser sara väckte mig på söndagsmorgonen, pratade med henne en timme, hoppas hon följer med till DK i sommar!!! *hoppas hoppas hoppas*

















dammsuga för första gången på 6 månader, vilken känsla!!!

var hemma hos Gry igår kväll, roligt att sitta och snacka. man saknar henne nu när hon inte jobbar på samma jobb men får bli bätre på att höra av mig :)

jag blir så arg..

hur kan försäkringskassan inte godkänna sjukskrivning för en mamma som precis förlorat sin 1,5 åriga son i cancer för att hon inte gick till arbetsförmedlingen på en gång, de måste vara människor utan hjärta däruppe
man måste kunna bedömma varje enskilt fall!
jag hoppas verkligen de orkar överklaga och får rätt i sitt ärende, vilket välfärds-sverige vi är!


råtta!! iiiiiiih!!!!!!!!!!!

imorse när jag skulle cykla till jobb såg jag en äcklig svart råtta som sprang över vägen, jag saktade in för att den skulle kunna nå andra sidan innan jag cyklade vidare, när den väl är över börjar jag trampa upp farten och då vänder det äckliga lilla krypet sig om och börjar gå tillbaka, jag är en centimeter från att köra över det!!! *gråter inombords av äckel och kalla kårar letar sig upp för ryggen*




lite frulle på jobb, blev inte så mycket då jag var sen och man fick tränga sig fram för att nå pålägg, ska nog skippa frukosten i framtiden. nyttigare med havregrynsgröt :)

har gjort klart alla mina bevakningar nu! så skönt att slippa tänka på dem, har ett fåtal kvar som ska ordnas i slutet av juni

ska cykla och hämta min dammsugare idag på OKQ8, hoppas den är bra! har ett mystiskt stort brev som ska hämtas också, ska bli intressant att se vad det är :)


JOJO fyller 0,5år! :)

grattis min älskade gullunge, världens snällaste bebis!!




många som ringer och mailar nuförtiden, får huvudvärk men det är skönt att man har bra arbetskollegor som gör att man orkar med att jobba här hehe :)

imorgon är det fredag, så nice!! sen kanske dejt på kvällen, får se.
sen familjeträff på lördag. alltid trevligt, kanske dejt där istället
på söndag ska jag träffa Gry, ska bli riktigt roligt, längesen vi träffades.

en fullspäckad helg alltså hehe

pengarna har hamnat på rätt ställe *puh*

Jag och syster gjorde ett bidrag till Sofies och Peters resa och fick veta nu att de kommit på rätt plats.
Jag hoppas de får det skönt på sin semester, det är de absolut värda!

*tänker på er och lille Viktor i himlen*


dejt i helgen?

en kille som jag snackat med sen oktober frågade mig om jag hade lust att gå ut med honom i helgen, bio eller middag.
vet inte vad jag ska göra, jag gillar hans personlighet skitmycket, rolig och trevlig men jag vet inte om jag är attraherad av honom. vet inte om jag ska våga ge det en chans eller om jag ska krypa in i min lilla hydda och gömma mig för killar tills jag om omregistrerat i min hjärna vad jag vill ha och vad jag söker. jag är en sån velig person, jag är livrädd för att ta fel beslut, jag är rädd för att gå miste om något i de valen jag gör.
jag vågar inte leva livet som det kommer och det är så tragiskt, jag vill träffa en kille men jag är rädd för att bli sårad igen, jag är ännu ej läkt.....


wow vilket klipp!

gick in på ellos och catalogs rea för att titta på skor, alla mina är trasiga eller fula.
hittade 6 par av olika sorter för 500kr inkl frakt!!! billigt, får dom på onsdag så hoppas de är fina också.

sista köpet på kredit nu!!! nu ska det bara betalas in, men har inga pengar i plånboken och måste ha skor inför sommaren. förhoppningsvis blir mormors hus snart sålt så vi kan få lite pengar för det, hade hjälpt mig massor faktiskt men inga pengar jag räknar med precis eftersom det kan bli väldigt lite...



måste hitta konfirmationspresent till systerdottern också, ska åka till henne på lördag och fira. ska bli kul att träffa linda och ungarna iaf :) och förhoppningsvis lite fler syskon och syskonbarn också hehe


är jag en tudelad människa eller vadå?

funderar på vad jag vill ha för yrke, ska jag satsa på det kreativa ex måla, skriva eller designa eller ska jag bli sjuksköterska och känna att jag gör en skillnad i livet

gjorde ett test på en gymnasiesida där jag var mediaräven ex journalist 14,8procent och vårdaren 13% ex sjuksköterska, typ lika mycket ju,
gjorde ett nytt test på AVO:
resultat: Du är mest:

A-typ är konstnärliga och kreativa. De tycker om uppgifter som ger dem möjligheter att uttrycka sig och använda sin fantasi. De är originella, självständiga och emotionella. De tycker inte om rutinuppgifter och strikta regler. De söker sig till uppgifter som ger rum för konstnärliga tolkningar och uttryck.

S-typ är intresserade av andra människor och deras välbefinnande. Människorelationer är viktiga för dem och de njuter av sociala kontakter. De förstår andra människor, deras behov och problem. De är bra lyssnare och har förmåga och vilja att lösa problem mellan människor. De vill arbeta inom yrken, där man får hjälpa, vårda, råda och undervisa människor.

känns som om jag inte kommer få något direkt svar med att göra dessa testen, men om man tittar på det rent praktiskt så är utsikterna på att få jobb som sjuksköterka betydligt större än ex journalist. och jag kan ju alltid ha en kreativ hobby på fritiden.
får kolla vidare och se vad jag kommer fram till hehe

is this me??


helgen i korta drag

i fredags efter jobb stack jag hem till kajsa och var med dom, Adam var febrig och sjuk så vi passade mest på honom, stackars liten :( gick hem och la mig, upp tidigt på lördagen för att tvätta och städa. blev bra, längtar tills jag får min dammsugare så jag slipper smuggla upp den stora sopborsten från tvättstugan när jag ska "storstäda". känns inte så fräscht men alternativet är att krypa runt på alla fyra med en handborste.

kajsa var och handla skor till adam och var på akut-vårdcentralen så gick inte hem till henne förrän vid fem, hade med mig glass och klubba till sjuklingen. åt middag, mums, kotletter, potatis, ärtor och smält smör!

adam piggnade till av sin medicin så vi åt lite chips och dip och tittade på Robinson-finalen. vi hejade på Jarmo så vi blev lite besvikna att så många röstade på Ellinor men men man kan inte förstå hur alla människor tänker, tror de bara handlade av avundsjuka, ville inte rösta på sin överman...hehe

igår var det mors-dag, tänkte på mamma och gratta kajsa för att hon är en så bra mamma.
hon bjöd in mig på sconesfrukost, satt hemma en stund och lekte med barnen. gick och handlade på Willys.
vi bakade en asgod chokladcheesecake, den bara smälte i munnen men mäktig var den, speciallt efter vår söndagsmiddag, svamp och biff i chiligräddesås men potatiskroketter och en stor sallad. tack för maten!!


inte vår kaka men likt

fortfarande förälskad i mitt ex...

jag kommer aldrig hitta en kille om jag inte kan släppa min förälskelse i mitt ex, AS.
jag tänker fortfarande på honom hela tiden, jag tycker jag ser honom ibland på gatorna men det är självklart inte han, jag får ont i magen varje gång jag hör brummandet av en motorcykel, även om det inte finns en möjlighet att det är han som kommer på sin harley. han var min drömman, jag älskade honom trots och för hans brister. han var den finaste killen jag träffat. känns som om jag aldrig kommer hitta samma kemi med någon annan, jag inbillar mig att jag är kär eller intresserad av andra killar men i slutändan kan jag inte ge mig till dom för det känns inte rätt , de är inte Han.
varje gång jag åker tillbaka till min gamla småstad hoppas jag att jag ser han och att han ska se mig och förstå att vi är menade för varandra men det kommer aldrig ske, han har gått vidare och jag måste också lära mig att gå vidare men det är svårt... dessutom är mitt självförtroende i botten just nu så jag kan inte tänka mig att andra skulle bli intresserad av mig på allvar längre..


RSS 2.0