-2kg nu totalt

får se vad vågen visar imorgon för det är egentligen torsdagar som är min invägningsdag men eftersom jag inte kunde hålla mig vägde jag mig i tisdags och det var ju glädjande att det går på rätt håll


tycker inte om mitt jobb just nu, "var är mina pengar???!!!" "jag ska anmäla er!!" så trött så trött

men snart får vi rett upp detta hoppas jag...

imorgon öppnar entré, ska dit efter jobb tänkte jag, får se om man kan få med sig cecilia..

over and out, jag är hjärndöd och lat och slö och ointresserad ;)


gud vad rolig min fest var!!!

allting blev perfekt, jag städade och tvättade på fm, gick och styrketräna, handla läsk och det sista jag behövde, gick hem och donade, skar morot och kålrotsstavar, gjorde dippa, la upp allt på serveringsfat, duscha, klädde på mig och sminka mig,

tog mig ett glas av min goda välkomstbål och satte mig och väntade.

först kom Ans och hennes kille, sen droppade hela gänget från helsingborg, sen kom två kollegor till och mina två gamla gymnasiekompisar, först var det lite stelt och grupperat men allt eftersom alla blev fulla blev alla vänligare mot varandra också.
vi drack och vi åt och vi sjöng singstar, det ver meget sjovt!! haha

sen stack vi alla ut på harrys, dansade som fan och träffade en kille, inget hände men vi bytade telefonnummer och nu har vi smsat varandra hela veckan. får se vad som händer där

B skrev i förrgår och ville träffas men jag tackade nej för jag orkade inte och sen ville jag inte vara för lättfångad.

var inom W när han jobbade igår också, han började direkt med att han saknade mig men fick inget sms av han under dagen så det var nog bara tomt prat. well jag känner mig på G igen =)

det var så jävla läskigt, jag blev förföljd igår av en kille igårkväll -
jag och min syster hade varit och dansat så lämnade jag av henne vid hennes port, ser en kille cykla förbi och han tittar på oss men jag tänker inte så mycket på det utan säger hejdå till min syster och fortsätter gå mot mig, ser att killen på cykeln har stannat vid hörnet av byggnaden, fortsätter förbi honom mot övergångsstället, märker att han cyklar upp bakom mig och stannar vid övergångsstället han med.
jag går över och han fortsätter cykla sakta bakom mig, när vi är över övergångsstället kallar han på mig och vill "ha hjälp med att Nydala" jag förklarar att det är på andra sidan stan och fortsätter gå.
killen fortsätter cykla sakta bakom mig, jag fortsätter gå och försöker ignorera mig, efter en stund kallar han på mig igen, hoppar av cykeln och börjar prata om att han har en känsla för mig och att han var tvungen att se mitt ansikte ogen, han pratade om att han ville ha en mogen, vit intelligent kvinna som mig och han ville ha fru och barn nu osv. jag försöker vara artig men vill inte prata med honom för det är en läskig gata och jag vill inte att han ska följa efter mig hela vägen hem så han ser var jag bor, vill inte heller vaar spydig så att det triggar något i honom. till sist får jag ur mig "att jag redan har en pojkvän som jag är förlovad med" detta får han att backa lite och typ 100meter från mitt hus bestämmer han sig för att cykla iväg,
snacka om att jag tittade över axeln sista vägen hem!! hoppas man inte träffar på honom igen

ja det var min rysarhistoria, nu slutar jag, weee =)


obs! ej min gata men lika läskig hehe

det märks att man bor i nowhere nu...

igår efter jobb gick jag och handlade vin och vodka till festen, traskade och skulle hitta närmsta buss hem, traskade rundor vid Hansa och konserthuset, bestämde mig för att skita i stadsbuss och ta regionbussen istället, stod där forever och sen kom jag på att jag stod på fel sida av vägen, jag fick tag i min buss och sen var jag tills sist hemma.
väl hemma slängde jag i mig en macka sen iväg igen, denna gången till Ica maxi toftanäs eftersom jag hade 100kr rabatt där som nyinflyttad, fy fan tog 25 min att komma dit!!

men stort och fint var det och jag fick handlat det mesta till festen och lite annat till mig själv, var tvungen att handla för 500kr för att få hundringen i rabatt och det blev 521,50 haha snacka om att jag vet vad varor kostar, har ju jobbat i butik i 5 år så jag kan räkna ut pris på matkassar hehe =)

Fest imorgon! störigt bara att jag inte kan komma in på Facebook på jobb eftersom alla skriver till mig där, får sticka hem till syrran ikväll och sätta mig en stund kanske, måste handla några öl och läsk idag efter jobb bara sen tror jag att jag har allt.

nu ska jag googla sällskapslekar eftersom jag inte hade råd eller tid att handla något singstar :(
några förslag?? :)


-14hg på 10 dagar...

men jag är inte nöjd, jag nådde inte mitt mål på 1kg denna veckan :( men men bara att ta nya tag och hålla sig borta från snacksbordet på min inflyttningsfest.

som jag stressar över denna festen, måste till systemet och ica och städa och tvätta och hänga upp tavlor m.m. puh
måste effektivisera mig som fan, kanske kan man få hjälp av syrran med tavelupphägningen , får höra med henne *blink blink*

usch idag ska jag sitta ensam på telefonen igen, inte roligt. skönt med bara en dag kvar sen och fredagar brukar vara lugna *hoppas*RSS 2.0