och regnet det bara faller ned..

idag har det varit en tråkig dag, det har regnat hela dagen och pappa har varit iväg ensam i Randers och tittat på traktorer så vi har inte kunnat ta oss någonstans så vi har bara suttit hemma, har spelat lite mario bros på Wii:t sen fick jag och kajsa panik och bestämde oss för att sticka ut en runda iaf :) och det var riktigt härligt, tog en långsam promenad ner mot brugsen och sen hem igen och som tur var öste det inte ner då..

malena och hennes barn stack iväg en runda till Bilka under dagen men jag blev inte avundsjuk, hade inte pallat gå runt där ändå hehe

nu har man ätit middag, hemmalagade hamburgare med pommes, skitgod hamburgare med ost och ananas :)

och nu har man en lång kväll framför sig, kanske blir att vi spelar något ikväll, inte mycket utbud på TVn, har bara Tv2 (danmark), DR1 och DR2 så lätt att se om det är en film på kvällen eller inte hehe :)

pappa kom precis in och sa att han ville ha ett pappa-dotter snack, kändes allvarligt haha så vi får se vad han har att säga, tror han vill gifta bort mig med en bonde i Randers trakten haha, kanske jag slipper leta mer :)



imorgon ska jag och pappa antagligen till ett dansställe, kan bli intressant hehe, ut och festa och dansa med sin gamle far :) hihi

meddelar er ifall det blir aktuellt, blir ju lite nervig eftersom jag inte har tagit med mig några fina "danskläder" men det ska väl gå att hitta på något kul här, har iaf mina glittriga ballerina :) kanske borde vara mer nervös inför det faktum att jag inte ens kan dansa eller danska :D

hoppas på bättre väder imorgon iaf :) nej får gå ut och socialisera, kom in barn så jag tappade min "carrie-feeling" :)


ville ladda upp lite bilder idag men min telefon kan tydligen inte skicka bilderna via bluetooth eller usb så får kolla upp detta...



ibland är det skönt att vara barnlös :P

bägge systrar har varit uppe mestadelen av natten med sina skrikiga barn, själv har jag sovit en lång djup sömn hehe :) kanske barnen som till slut reagerade på att de inte var hemma...?

men det är fortfarande härligt att vara här, igår var vi på bilka och handlade maten vi ska ha i denna veckan, vi lagar mat varannan dag så det gäller att planera och handla på bilka där det är billigt och inte i turist-brugsen hehe
jag fick även inhandlat en långskjorta och två ballerina-skor med paljetter, glittriga och fina :)

sen resten av gårdagen höll vi oss hemma och tog det lugnt.... pappa körde vilse på vägen hem så vi hade typ kört i en vid cirkel så alla var lite trötta när vi väl kom hem hehe men nu fick vi se en massa som vi annars inte hade fått se... :)

idag är det kraemmemarknad i Hals, en by cirka en mil härifrån... hoppas kunna hitta något fint till hemmet... vi får se :)
sen kanske det blir ett dopp i havet om inte molnen kommer inrullandes, än så länge är det fint väder iaf

Dk semester: Dag 2

ja då är man inne på sin andra dag här, första dagen blev lite segt för mig som inte hade kunnat sova något i pappas stuga natten innan så jag låg och halvslumrade/sov hela eftermiddagen så det hände ju inte så mycket den dagen, uppackning och sånt bara

idag har vi varit på kraemmermarknad där jag köpte 10 fina glasmuggar och lite klämmor, vet inte hur man friserar denna frisyren! hehe och sen på eftermiddagen stack vi ner till stranden för att kolla in hur havet såg ut här och det var alldeles underbart, långgrunt men med klart och fint vatten, tyvärr var det lite mycket brännmaneter idag men det får man leva med, fick badat massor iaf. :) och sen har man ätit sill och potatis idag och det var riktigt gott men nu några timmar efteråt är man törstig som en gnu hehe :)


imorgon är det förmodligen Bilka som står på tur - ett stort köpcenter så det kan bli en del shopping kanske, jag brukar iofs snåla med mina pengar så får se vad jag handlar hehe :)




sista dagen!

nu är det bara 50min kvar och sen har jag semester :)

I'm lovin it!


och sen ikväll blir det barnvaktande och wii-spelande....

sen blir det tvätt och sen blir det städ och sen blir det avfärd! :)

pappa verkade lite orolig för att vi inte skulle kunna hålla sams under semestern men jag bryr mig för lite för att orka bråka, gjort är gjort kommer inte tillbaka..


missade mitt eget bröllop..

hade en jättekonstig dröm för någon dag sen,
jag drömde att jag skulle gifta mig, jag hade köpt en ny fin bröllopsklänning och jag såg underbar ut :)

det konstiga hände sen, jag missade mitt bröllop så när jag väl kom till platsen skulle jag bara skriva under pappret så var jag gift och mitt ex från högstadiet var mitt vittne och hade också skrivit under, det som var ännu mer konstigt var att jag gifte mig med den "pojkvän" jag hade på lågstadiet!!??

jag gick runt på festen som var fylld med en massa konstiga gäster, folk jag kände innan, gamla klasskamrater och mitt ex från gymnasiets lillasyster och sånt men ingen från min egen familj eller mina närmsta vänner... . jag gick runt och sa att jag inte kom ihåg någonting från cermonin och de svarade Nej men du var ju inte med, du missade den! och jag var i allmänt förvirrat tillstånd

sen var det dags för bröllopsfoton och då hade jag en känsla av att den jag stod med, min man, då helt plötsligt var en klasskamrat jag hade i lågstadiet som var döv och på fotona blev jag helt sned i huvudet, mina ögon låg på olika höjd i mitt ansikte... skithemskt och konstigt..


jaja då har man haft sin första bröllopsdröm, börjar jag bli gammal och ängslig att sluta ensam? hehe




vår stuga i DK :) najs!

tror jag ska springa in och paxa de två rummen nedest på planritningen till mig och syster och barnen ;)



Fritidsbostad för 12 personer i Hou

Fritidsbostad för 12 personer i Hou

Fritidsbostad för 12 personer i Hou

Fritidsbostad för 12 personer i Hou

Fritidsbostad för 12 personer i Hou

källa: sologstrand.se

nytt spel på väg till mig :)

beställde detta och ska bli kul att spela, synd bara att man inte hinner komma in i det förrän vi åker till dk, kanske ska ta med wii dit för regninga dagar? :)
tror adam också kommer gilla det :)


man är ju en liten spelnörd, vad ska man säga hehe har alltid varit och kommer alltid vara hehe


nice weekend..

fick en ledig natt på fredag vilket var mycket skönt! umgicks med syster och barnen på lördagen och tog det lugnt, hade ett bra pass på lördagnatt, var barnvakt på söndag eftermiddag vilket inkluderade småplask i rörsjöparkens "bassäng" :) och sen en stilla söndagskväll hos syster... :)

nu är det måndag igen och om 3 dagar har jag semester!! det ska bli så himla skönt, semestern kommer att börja med att syster och barnen sover hos mig på onsdag kväll, sen är jag barnvakt på torsdagen och ska tvätta lite och sånt innan resan och sen på fredag ska jag åka och handla den maten jag ska ta med, spara in på allt man kan där i dyra Danmark och tänkte städa lite också på fredagen, sen på lördag får vi åka till pappa för vi måste tyvärr sova äver där eftersom vi ska åka vid 4-halv 5 på natten till Göteborg där vi ska ta färjan över till Fredrikshavn, inte så som jag och Kajsa hade önskat och resan men tydligen ska man ha en bil för att få en rösträtt.. sånt är livet, det är ju vår sista DK-resa så vi ska göra det mesta utav den trots våra motgångar ;)

nej back to work, blev en snab uppdatering bara.... får se hur man kan blogga under semestern... can be hehe


flera tusen kalorier mig nu då hehe

dagen började med frukost på jobb, jag hade handlat både bullar, surdegslimpa och wienerbröd till oss.
vi hade lugnt med utskrifter på admin så jag tog mig tid till att fixa en ordentlig fin frukost för en gång skull, annars brukar sakerna ligga till höger och vänster och i paket och påsar, inte så trevligt... men mitt jobb med frukosten blev uppskattat av mina kollegor och det är ju alltid trevligt :) så blev en stor frukost med wienerbröd idag och nu efter lunch har jag klunkat i mig en halv flaska festis pineapple/passion, gillar egentligen inte Festis då jag tycker dom ä för söt-slibbiga men denna är helt ok i mindre mängder..



ikväll ska det fixas hemma, kanske storstädning i köket? inte så kul kanske i det fina vädret men nödvändigt hehe
Imorgon ska jag umgås med syster och barnen och sen blir det havl arbetsvecka och sen har jag semester!! :)

ska bli så jäkla skönt ;)


regning dag

men det är skönt, så kan man stanna inne ikväll och bara vara..

funderar på att organisera om min garderob lite, funderar på att flytta in en av mina bokhyllor till sovrummet och lägga kläder på så slipper jag de söndriga byrålådorna... ska hitta en sänglåda också som jag kan ha mina sängkläder i så jag får lite mer plats i sovrummet, har en stoooor korg där jag lagt in alla filtar, sängkläder, gardiner osv.

vill ha mer pengar, hoppas på bra kasino-lön i augusti så kan jag köpa lite på ikea och plantagen, vill göra fint och mysigt sen till hösten ;)



countdown: 10 dagar kvar...

sen är det semester, nu är det dock lite irriterande saker som kommit upp som dödar själva glädjen med danmarkssemestern men det får gå förhoppningsvis. ska göra lite samtal så får vi se vad som händer, inte kul att bli drabbad för någon annans dåliga planering...


nej ska inte tänka alltför mycket på det, det är sommar och sol och ikväll ska jag laga luncher... fick äta müsli med yoghurt idag för helgen har varit busy så har inte hunnit med något annat

jobba på falsterbo horse show och tjänade lite pengar... var roliga pass och fick jobba med en annan och då är det alltid lite roligare... lite omväxling förnöjer :)


och barnen fick en badpool i helgen som jag och syster kan sitta och svalka fötterna i medans vi dricker vår frappe hehe :)


hemsk dag igår...

jag sa adjö till min fina katt som jag tyvärr inte har möjlighet att ta hand om längre... :(

det var hemskt när hon dog i mina armar, hjälpte inte att man fick flashbacks från när jag såg min mamma ta sista andetag..

Jag älskar dig Kitchen och jag hoppas innerligt att jag tog rätt beslut och läste av dig rätt med att du inte längre mådde bra hos mig när jag inte kunde vara hemma med dig som förut..

jag tackar dig för det sällskap du gett mig och din kärlek.. du var en helt egen personlighet och ingen kommer kunna ta din plats..

kommer sakna dig.... när du hoppar upp i sängen och vill bli klappad, när du lägger dig på mina papper när jag sorterar, när du lägger dig i kartongen när jag beställt hem kläder.....

Vila i frid min vän, förlåt mig....





fullt upp med nya jobbplatsen

det är riktigt roligt och jag lär mig nya saker varje dag och blir bättre och bättre på det som jag lärt mig tidigare, man får ju tävla lite med sig själv också som den sanna vädur jag är :)


men jag är trött idag, kunde inte somna igår... låg och tänkte på att Kitchen ska avlivas imorgon och att allt är mitt fel :( vi hade så mysigt i början när det bara var hon och jag och sen har det tyvärr blivit att jag ägnat henne mindre tid och försökt kompensera detta med katt-kompisar hon inte vill ha.. jag hoppas bara att hon får det bra i katthimlen, kommer sakna henne för den katt hon var , så fin och egen.. Fritchen and the Kitchen kommer inte vara längre... :((



Klicka för att se nästa bild

Premiärbadat

i lördags, blev en mycket mysig badstund med syster och hennes barn trots alla motgångar :)
och vi fick lilla badkrukan att bada också så det var skitskoj :)

jobbat hela helgen men tråkiga pass så blev inga pengar till mig direkt.. men får vara nöjd med den nya lönen, gjorde så jag fick 200kr plus i lön som jag med den gamla lönen hade varit utan...

sov bort hela söndagen i princip men stack till syster på sen eftermiddag och blev bjuden på årets första smulpaj med rababarber, slurp! I like!!!


VG i engelska C

wee är jätteglad :) var skitnervös inför den muntliga dialogen men det gick tydligen bra :)

nu är jag ännu mer nervös inför min muntliga dialog i naturkunskap som jag har om 40 minuter, är inte alls påläst och misstänker att jag inte blir godkänd i den kursen :( men får kanske ta den igen till hösten och under lite längre tid så att man kommer in i det mer, nu har jag bara stressat förbi med den och halvfuskat och halvgjort saker... har ju fått G och G- på alla uppdrag, kanske om jag är tillräcklig söt och trevlig får jag G *hoppas*

tänkte speed-läsa igenom boken och sen ha min uppdrag uppe så att jag kan tjuvläsa på dom lite medans jag svarar..


usch nej... jag vill inte :/ skönt att detta är sista....

har haft en nästan normal arbetsdag som administratör idag förutom ett inhopp på kundtjänst under lunchen och det har gått bra, har gjort fel och misstag men det är ju av dom man lär sig så :)
kul att få utmaningar och lära sig nytt och jag älskar ju ordning och reda och det är det verkligen här hehe


RSS 2.0