hinner inte längre...

har fullt upp just nu så blir inte mycket bloggande längre, första veckan på marknadsavdelningen nu och det går bra, massor att göra men det är roliga uppgifter så det är bara kul.. känns dock som om det inte kommer att fungera på administrationssidan.... vi får se.. är ju mycket print just nu som tar tid så det blir ju lugnare sen..

sitter just nu på min andra arbetsplats och här var det väldigt lugnt och skönt, me like! har frågat närmsta chefen om jag inte kan få flytta ner till vår nya lokal men han verkar inte så sugen på idéen tyvärr

nu är det snart påsk vilket innebär långledigt, yihaa! ska bli väldigt väldigt skönt.. får hoppas det blir fint väder så man kan gå ut och promenera massor

har inte gått ner mer i vikt sedan jag slutade shaka, slutade på minus 10,3 kg totalt sedan nyår så det blev jag nöjd med men nu har man fastnat så känner att jag nog ska ta 2-3 veckor shake igen under maj månad och bli av med 8kg till förhoppningsvis.. vi får se..

nej nu ska jag till loppisen och handla smink och sen hem till systra min :)en vårig bild från Malmö :)

Varje dag dör 5 000 barn av förorenat vatten

Men om 12 sekunder tänker du nog på annat.

Vi tror att alla vill vara med och hjälpa utsatta barn. Men vi vet hur lätt det kommer något emellan. Man börjar tänka på annat och så glöms det bort. Så ta vara på det här tillfället. Bli Världsförälder hos UNICEF idag och var med och kämpa för varenda unge. Det kostar bara en hundring i månaden. Bli Världsförälder på unicef.se. NU.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

Du kan göra större skillnad än du tror.

Barn i Nepal 

Nepal, 2009: Barnen tittar på den begynnande stormen från taket på deras hem i det avlägsna Mugu Distriktet.


long time no see

det var väääldigt längesedan jag bloggade nu så kände för att lägga in en liten text..

jaha vad har hänt sedan sist.... inte så mycket... klarade mitt viktmål tills jag skulle sluta med shake-dieten! gick ner 10,3kg, har dock gått upp ett igen sedan jag började äta men är riktigt nöjd ändå... nu ska jag bara komma igång med träning på allvar..blev inte så mycket träning på semestern som jag trodde det skulle bli.. men jag menar jag hade ju faktiskt semester! haha

fyllde år också... blev gammal som gatan... men men man är så gammal som man känner sig som de äldre brukar säga hehe
skitroligt var det iaf att min storasyster Sara kom ner och besökte mig i lördags, vi var ute och festade och sen åkte hon hem ganska tidigt på söndagen igen... hade jättekul och vi ägde på dansgolven haha :)

i söndags på själva födelsedagen så åkte jag hem till älskade lillasyster som hade gjort fin prinsesstårta till mig <3sen på kvällen hade vi stor kinabuffé med friterade räkor, kyckling, hemmalagade vårrullar, biff med bambu och stekta nudlar med grönsaker... på kvällen åt vi dessert: friterad banan och ananas med glass... mumsigt men mättande var det... vill utbringa ett stort tack till världens bästa lillasyster för den fina festen hon ordnade till mig :)

fick födelsedagspresent också, kryddställ och ljuslyktor... har tyvärr endast bild på mina häftiga kryddburkar...
nej det slutade inte regna så jag får väl trots väderguden och gå hem ändå... kan ju inte sitta här för alltid och uggla... :)


RSS 2.0