lat fredag...

orkar inte lägga på många knop idag och när vi har en service-level vi måste uppnå idag har jag full koll på telefonen endast..

skönt med helg men det känns som den kommer gå alldeles för fort, ska jobba både fredag och lördag och ledig tid kommer gå åt att hjälpa lillsyrran med flyttpackning och barnpassning.. ska bli så kul att hon ska flytta. det enda tråkiga är hon inte kommer vara lika bevämt nära som hon är nu men fördelen med det iom att jag ska börja cykla igen är att jag kommer få mer gratismotion :)



wee ska bli kul att hjälpa henne, älskar inredning.... :)


matte c

nu ska man bara få fram en bok till det också... jisses vad dyrt det är.... förstår att studenter klagar haha

ska ju läsa naturkunskap B också men det får jag nog vänta med kom ju inte in så det var väl en mening med det med hehe får ta det i omgångar, söka tills dom tröttnar på mig haha

tråkig dag idag, inget som händer direkt... vill ligga under en filt med en bra film... eller vara på en semesterort med pool och sol och bara vara .... *drömmer sig bort*




men ja det är kul här i gråa malmö också... or something..


inskrivning idag...

nervöst.... mest nervös är jag egentligen för att inte kunna hitta dit eller missar bussen och blir skitsen...

men nej det ska nog gå bra, ska införskaffa kurslitteraturen också... hoppas kunna hitta det billigt eller gratis helst :)

usch, hoppas jag fattar matematik fortfarande bara, har ju varit ett favoritämne i skolan tidigare så jag hoppas det är som att cykla hehe :)


denna ska man ju se i sommar

verkar skitkul ju :)

sugen på..

att byta design på bloggen..... igen! hehe men ska nog inte börja hålla på för känns inte som om man har tiden till det idag... ringer en massa och så får man andra uppgifter plus mailen så att man inte har tid med något annat än arbete... vilket är lite tråkigt men helt riktigt..

imorgon ska jag skriva in mig till matte c kursen, är lite nervös för att jag inte klarar den... var ju ett tag sen man höll på med matte men jag får lägga min tid på det denna månaden.

Se hela bilden






'
tänk att det bara är tisdag, denna veckan kommer bli lång... efter jobb är det meningen att jag ska gå och träna men är redan trött på bara tanken men tänkte att jag i värsta fall iaf kan gå inom mitt gym och ta lite crosstrainer och styrka bara, tror inte jag kommer orka med ett helt pass men vi får se om det ändrar sig


känner mig trött och oinspirerad idag... vet inte vad jag ska skriva om... tråkigt när det är såna dagar och romanen har jag inte kommit igång med igen... blir för mycket snack med bordsgrannen vilket nuförtiden är mkt roligare.. tror jag får ta romanen när vi sitter i lugn och ro i vårt nya kontor i mars *längtar längtar*

ska bli riktigt skönt med att få det tyssssssst!!:)


snålt år 2010

fr.o.m denna månadens lön blir det snålt leverne, nu ska det sparas ihop pengar inför min utbildning som jag ska börja till VT 2011. jag har bestämt mig för sjuksköterskautbildningen och sen ska jag specialisera mig till barnsjuksköterksa. är riktigt kul nu när man bestämt sig och det känns bra i hjärta och själ.
ska bara komma in på en distansutbildning på naturkunskap b också, får söka om och om igen tills de tar in mig. kom in på matte c nu som jag ska gå under mars månad, egentligen ingen kurs jag behöver men den kommer ge mervärdespoäng så det är alltid bra. under mars ska jag öva till högskoleprovet också som jag ska göra i april och ev om det inte går så bra ska jag göra det till hösten också :)

men jag har räknat på min ekonomi och jag kan nog under 2010 spara ihop 22 000 till min utbildning, så att jag kan ta 2000kr därifrån varje månad, alla krediter kommer i princip vara färdigbetalda, jag kommer spara ca 8000kr till danmarkssemestern och jag kommer få leva på 500kr/vecka och det borde jag klara mig på, är ju singel.
bara till att leva snålt och det får jag göra som student också se det är bara att vänja sig.
på detta viset kan jag under det första året som student få ut ca 9-10 000kr och det ska jag klara mig på om jag inte har alla krediterna. totalt köpstopp fr.o.m. nu, även heminredning såvida jag inte vill använda min veckopeng till sånt och äta nudlar istället :) känns ju mer givande om man har något att spara till och anledning att leva snålt för. har ju haft väldigt många år av shopping i mitt liv än så länge och i slutändan är det inte värt det...

blir snålt med presenter till vänner och familj men jag hoppas de har överseende med min ogenerösa sida haha :)

ska ta ut kontanter varje vecka och aldrig ha med mitt kreditkort :)

vad tycker ni, sounds like a plan, right??


lördagsmys

precis käkat hemmalagad pizza med syster och barnen och nu sitter vi och väntar på att något bra ska börja på tvn med godisskålen på soffbordet..

är riktigt nöjd med hur min lägenhet ser ut nu :)

glöm inte att rösta på min tuggummipåse så att jag kan börja plugga

äntligen dags att snart gå hem...

denna dagen har varit en av de drygaste på länge... ZzzzZZzzz men det ska bli kul att komma hem, tänkte skynda mig som blixten och hinna inom hemköp snabbt och handla semlor till oss och färskpasta som vi kan ha till middag....

älskar min syster för att hon orkar asa sig hem till mig för att göra något så tråkigt som att sätta ihop ikea-möbler :)



usch jag kom på vilken hemsk mardröm jag hade inatt, att jag hade sex med min pojkvän från högstadiet... urk!!!
det var så äckligt.... kanske måste hitta en man snart så man slipper såna omedvetna saker som ligger och tar plats i drömmarna... tyvärr får man aldrig någon bra sexpartner i drömmar heller, sitt äckliga ex, en gammal sliten lärare osv.. fast det är rikgtigt skönt att vara singel!!! :)


dagens blogg...äntligen lite tid...

har varit fullt upp idag så har bara hunnit kommentera och läsa andras bloggar men inte hunnit skriva på min egen men nu tar jag mig tiden..
iofs har jag inte mycket att skriva om men jag är mycket glad för att syster ska komma ikväll och hjälpa mig med mina möbler, kanske kan få henne att sova över också så de inte behöver skynda hem :)

gjorde vid mina såeglar igår, målade dom gröna och satte på fina kristallstenar på dom.. bild kommer sen.. min dumma mobilkamera fungerar inte när det är mörkare än dagsljus så tyvärr kunde jag inte ta några.
de ska sen hängas upp i hallen, 3 i rad och sen har jag en annan sen tidigare som jag målade om mörkt och som ska hängas i vardagsrummet.

ska bli riktigt skönt att få byråer och få sorterat mina kläder igen, nu rafsar jag i en stor flyttlåda varje morgon för att hitta linnen bland t-shirts och joggingbyxor.... inte så kul...

ska bli kul med ny säng och ny bokhylla och ny fotpall också såklart hehe :)

sen i helgen blir det straffarbete hos kajsa med att hjälpa henne att packa och ska hinna med ett kalas i höganäs också..


Fettisdagen

och den ska firas med en semlefika med cicci och ann-sofie :) kul kul... gott gott


kom på...

att jag hatar att sätta ihop ikea saker och nu har jag 8 saker som ska skruvas ihop...... !!!! :(

lillasyster!......... jag älskar dig......... skruvparty hos mig imorgon kväll?
så packar vi till dig hela helgen ;) *blink blink*

jag bjuder på middag och förfriskningar :)


fynda som bara den!!

igårkväll stack jag till Ikea för att främst handla byråer men ville också ha fotpall, bokhyllor och sänggavel. jag tänkte att jag inte skulle handla allt eftersom det blev för dyrt med lyckan stod mig bi då jag hittade det ena budgetköpet efter det andra och sist men inte minst hittade jag sängstommen jag ville ha för endast 399kr (ord. 1700kr) great sa jag och lassa på den också. när jag står i kassan med mitt släp av saker kommer det fram en från personalen och meddelar att min sängstomme precis blivit ytterligare prissänkt och att den nu endast kostar 99kr!!!! blev så glad och gud vad snällt av henne att komma fram till mig och ändra priset.
så igår köpte jag: 2 bokhyllor, 1 cd-hylla, 1 fotpall med förvaring i, 2byråer med 5 lådor vardera, 1 sängstomme, 3 speglar som jag ska måla och dekorera, 1 matta och lite småförvaring. allt detta fick jag för endast 3642kr!

sen fick jag iofs betala hemleveransen också men allt blev nästan 2000kr billigare än vad jag först räknat med, great! så nu behöver jag inte handla mer till hemmet, växter isfl bara men det kan man ju ta sen :)


 EKTORP BROMMA Fotpall

en dag i kärlekens tecken..

igår var det alla hjärtans dag, jag skulle spendera den med mina hjärtgull, syster och barnen. på vägen dit så gick jag inom Lagerhaus och köpte lite kärleksgåvor till dom, systerns man fick ingen för det kändes lite väl intimt trots att jag älskar honom också :), syster fick kärlekste och temugg och barnen fick varsin kärlekspåse med varsitt "kärleksmonster", så att de alltid vet att Mosti älskar dom, och lite godis. har ju egentligen shoppingförbud men eftersom det gick i kärlekens tecken fick man ju bryta det :)
syster bjöd på kärlekskaka och kaffe :)



helgens jobb har inte varit bra, känner mig lite nedslagen men denna helgen har jag fritt så jag kan träna och hämta mig och sen så! :)


utdrag från romanen: under arbete

Här kommer ett till litet smakprov från den stora romanen hehe:


Frustration


Dörrklockan ringer för femtioelfte gången i dag och jag känner huvudvärken komma, som jag numera känner som en gammal bekant, en följeslagare som inte lämnar min sida.



Ljudnivån här är bullrig, hög, skränig och alltjämt outhärdlig. Jag önskade jag kunde slita av mina telefonlurar och sätta på mina egna till min iPhone, lyssna på rockmusik på högsta volym och bara drömma mig bort.



Förstår inte hur folk kan ha så lite respekt för varandra och andras jobb att de inte kan ta hänsyn utan pratar och skrattar högt och ljudligt precis bredvid de som jobbar. Känner för att krypa in under mitt skrivbord och gömma mig under resten av dagen men det går såklart inte.



Samtal efter samtal tar jag emot från kunder som är missnöjda eller som helt enkelt inte vill vara med i denna skiten. Hur hamnade jag, en moralisk snäll och generös tjej, i detta företag som ljuger för allt och alla. Vill inte vara här men samtidigt som hatet skär i mig har jag en kärlek till mina kollegor och till min lön. Förhoppningsvis får jag min livlina inom kort som tar mig till en högre utbildning och ett jobb jag kan leva med och vara stolt över. Inget som jag harklar fram ohörbart när vänner och bekanta frågar mig om var jag jobbar.



Kanske hade det varit lättare att utstå om man hade haft någon trevlig att komma hem till, som det är nu kommer jag hem till en nerpissad hall och två gnälliga katter som inte förstår att jag inte tänker ge dem burkmat mer. Visst jag är inte alltigenom bitter men ibland måste man ventilera sin bitterhet och det gör jag nu, här och nu. Går igenom det om och om igen inuti huvudet tills jag inte orkar lyssna på mig själv mer och då släpper jag iväg det ut genom fönstret där jag ser snön ligga tung på taket.



Swoosh! Ett stort parti snö ramlar ned för det trevåningshöga grannhuset, som tur var gick ingen där. Eller om jag hade haft tur hade det hamnat en person under snömassorna som jag hade fått springa ut och rädda, bara släppa allt och springa ut med ett mål och känna mig meningsfull. Men nej något sådant händer inte och självklart vill jag inte heller att det händer något med oskyldiga människor för att jag ska få en chans att slippa undan detta hjärndödande arbete.


ikea idag..

ikväll efter jobb ska jag inom ikea och beställa hem lite saker, kan inte vänta längre. alla mina kläder som tidigare låg i en garderob ligger nu på provisoriska ställen i min lägenhet, ska köpa byråer och bokhyllor. sen ev. blir det en fotpall och sängstomme också.. får se hur snål resp generös jag blir mot mig själv... har inte jättemycket pengar och en del av det ska gå till semestern också så jag får räkna på det och försöka prioritera och handla lite budget-style

Se hela bilden

















*håller tummarna*

för att jag inte blir inkallad på jobb ikväll... ser framemot en myskväll framför tvn, under min röda filt och med bra program hela kvällen.

vill se fortsättningen på Vampire diaries (missade premiären) och fortsättningen på the Legend of the seeker och filmen the Anchorman

ska inom Willys och gymmet innan också så det blir lite stressat, kanske kan skita i Willys och ta det någon gång under helgen istället..?






utdrag från min roman under progress:

kritik mottages gärna! observera första utkastet:

Min mamma var cancersjuk, det var inget som jag tänkte på hela tiden men under min mellanstadietid var man tvungen att börja tänka på det för min mamma låg inför döden och hade inte lång tid kvar. Man visste hela tiden att hon var sjuk för hon åkte in på strålbehandlingar och kemoterapi och vi fick sova över hos stödfamiljer i omgångar, vi dem minsta syskonen. Mamma blev sängliggande, hon hade sin säng i vardagsrummet. En specialsäng med höj- och sänkbar madrass, höjd stomme. Toaletten fick en högre sits med handikappshandtag runt om. Min mamma skaffade sig en kräkspann att alltid ha redo under sängen, hon hade en griptång att ta saker med, hon somnade ifrån sina cigaretter så att de ramlade under sängen och gjorde djupa och ytliga brännmärken på plastgolvet.



En dag när jag kom hem från skolan kände jag på en gång att något inte stod rätt till, jag gick in i sovrummet där min älskade mamma låg och hade endast ett fåtal timmar kvar att leva, andetagen var ansträngda och rossliga, hon var okontaktbar. Jag satt i soffan bredvid henne och klängde mig fast i hennes hand, ville inte att hon skulle försvinna. Jag hade haft år att förbereda mig inför hennes bortgång men min mamma hade trotsat naturens gång så många gånger. Hur skulle man veta att denna gång skulle hon förlora. En sista rossling, spott som rinner ut nedför hakan och sen är min mor borta. Chocken slår till på en gång. Alla trängs vid sängen, ingen vill förstå det som precis hänt. Alla vill ha en sista dutt av värme från hennes kallnande kropp. Hysterisk gråt, tårar, suddiga vyer. Det ofattbara har hänt, jag blev morslös. Det var en kall februari-torsdag och jag var 11 år, precis på väg in i kvinnovärlden.



Nytt, okänt, oåterkalleligt



En pappa som jag endast känt till genom spontana besök under uppväxttiden, håller om mig och försöker trösta mig. Vill inte bli tröstad, vem är denna man. Det kan väl inte vara att jag måste bo med honom. Min lillasyster gråter, tror inte hon fattar precis vad som hänt. Hon är så liten. Socialtanterna samlar alla i köket för att vänta på att ambulansen kommer och hämtar det som en gång var en livfull, kämpande och kärleksfull mamma men som nu bara är ett kallt lik. Jag kommer inte ihåg hur jag kunde somna men jag gick inte till skolan, jag kommer inte ihåg de dagar som gick innan jag fick börja skolan igen. Jag kommer dock ihåg hur min lärarinna kom förbi med ett block med teckningar från alla mina klasskompisar som beklagade sorgen. Jag var nog i förnekelse, jag kände inget, det kändes som om mamma skulle komma in närsomhelst genom dörren.  På måndagen var jag tillbaka i skolan igen, ville inte prata om det som hänt men kommer ihåg att ingen gjorde att det kändes jobbigt. Livet gick vidare.



Jag hade helt plötsligt en pappa i mitt liv.


så fint, fler hjältar behövs!


VG+ till mig...

gav mig inte själv MVG eftersom hon inte fick se mig blanda igår men det gick jättebra :) wee nu kan jag andas ut och förhoppningsvis kanske kan snart kan komma till de ställena där man tjänar mest... kanske kanske.. :)


ikväll ska jag vara barnvakt till kajsas söner så blir ingen träningspass men tränade imorse så det känns bra. istället för löpbandet tog jag en crosstrainer och det var ju betydligt roligare än att bara gå så kanske ska börja gå på den lite mer, omväxling förnöjer! :)


usch vad jag är trött på mitt jobb just nu, vill bara gå härifrån och aldrig komma tillbaka men sen har det ju sina ljusa stunder och mina kära kollegor gör att man ändå kan masa sig hit varje dag men det hade varit roligt att börja plugga heller hitta sitt drömjobb istället, dock kanske inte ekonomiskt men sånt ordnar sig alltid..

nej back to the craving customers!

nervös

ska spela för min chef på kasinot idag så att hon ser att jag sköter mig och gör rätt, är lite nervös men det ska nog gå bra. är egentligen mest nervös för hur hon ska ta att jag inte är jättebra på blandningen än hehe ;)

håll tummarna för mig att jag går bra betyg :)

girls night out..



i fredags efter jobb gick jag hem och fixade iordning lägenheten så smått, såg ut som f-n men fick upp gardiner så att jag kunde vara där utan att känna mig som en apa i en bur och fick dammsugit upp det värsta...
gick på jobb på kvällen så hann inte med allt.. stället jag var på var helt dött hade typ 5 spelare på hela kvällen ZzzzZzzz hehe men men sånt är det ibland... på lördagen när jag vaknade satte jag igång med min städning på en gång, dammusga igen - torka av hela golvet- diska och sen av någon konstig anledning så började jag storstäda kylskåpet ??!! men det var riktigt skönt att få det gjort faktiskt :)



sen fixade jag iordning mig för en girl´s night out i hbg, tyvärr blev jag lite senare än vad jag trott men jag fick lite ensamtid med Paula iaf innan alla andra kom.. paula bjöd på tacos som var riktigt gott och sen satt vi och drack lite och snackade skit och sex - som vanligt alltså hehe var riktigt roligt att träffa dom..
vi gick ut till Harry´s, jag, emelie och frida gick inom the tivoli också en snabbis men det bleb bråk så jag hamnade på harrys igen, blev inte så berusad och musiken var inte så bra så jag hamnade på black jack bordet istället hehe, ville testa mina nya kunskaper om spelet och det gick riktigt bra, vann 400kr så det blev en billig utekväll :) när harry´s stängde stack vi till Le cardinal, där vi dansade bort den sista halvtimmen..




var en riktigt trevlig kväll.. skulle egentligen sovit över hos Paula men när vi kom dit var klockan 6 och jag kände att jag inte skulle orka upp och ta tåget hem till min tvätt-tid så jag straffa mig och åkte hem med morgontåget istället... hela söndagen var jag totalt slut.. men fick tvättat mina kläder och fick t.o.m storhandlat mat till veckan!

imorse vaknade jag och bestämd med att börja med min träning igen men kommer på att mitt träningskort och träningskläder ligger i mitt skrivbord på jobb *grr* men tog en 40 mnuters promenad ner till jobb iaf så lite motion blev det ändå.. funderar på att följa med cecila och träna i efter jobb också..


älskade stora barn..

kan inte lämna bloggen utan att skriva om min kärlek till adam också, en stor och rolig kille har han blivit.
han är verkligen en egen person och hans kärlek och omtanke är unik..


LOVE LOVE LOVE <3


älskade lilla barn...

jag älskar Jebril så mycket!
igår efter jag byttat blöja på honom låg vi och lekte i sängen.. jag kittlade honom och busade och hans gulliga skratt fyller mitt hjärta med värme... han är i den åldern nu när man verkligen börjar lära känna dom, hans personlighet och han kan ge uttryck för vad han vill och känner... hans små hårda kramar gör mig så glad....

mashallah, han är verkligen en underbar unge
och min syster är verkligen lyckligt lottad som har två så fina pojkar! :)


färdigrenoverat..

så helgen kommer bli en massa slit och iordningställande, men sånt är kul... vill bara handla nya saker till lägenheten nu bara för den blev så fin men jag får hålla mig lite, har inte så mkt pengar nu och de pengarna jag har vill jag ha till sommarsemestern.. vill inte börja använda upp kredit som jag precis betalt klart heller, får se vad jag gör.. behöver bokhyllor, en fotpall, mattor, målarfärg till möblerna, ny toalettsits....

jag har dock beställt ny kakeldekor som kommer i nästa vecka, ska bli skitkul! ska beställa fönsterfilm nu också så jag slipper insyn så kanske man kan ha det lite mer öppet och inte fördraget hela tiden...
känns som jag har en helt ny lägenhet!
min lillasyster fick besked igår att de fick den 3a de hade sökt och de flyttar i mars, är så glad för deras skull. de förtjänar verkligen en ny större lägenhet! så nu sitter jag och kajsa och pratar inredning hela tiden hehe :)

Igår satt jag och syster och tittade på Juno, jag vet vi är lite sena men nu har jag också sett den och den var verkligen jättebra! rekommenderas!




bläää

uttråkad, jobbiga kunder, jobbiga samtal... längtar tills jag kommer bort från detta och får arbetsglädje igen... det är så frustrerande för jag älskar att jobba och göra ett bra jobb men här kan jag inte få utlopp för den jag är..
det jag gör extra bra är att jag har en pärm som är helt iordning och fina mappar på dator-skrovbordet - upphetsande, NOT!


har sökt om mina distanskurser för jag kom inte in eftersom det inte var kurser jag behövde till flygledarutbildningen som jag skrivit att jag skulle ha dom till så får göra om proceduren, funderar på att ta bort spanskan som jag ville läsa upp eftersom det blir rätt mycket jag ska plugga in.. kanske räcker med naturkunskap b och matte c, ja så får det bli!

nannig....

hade gärna legat kvar i sängen hela dagen idag... har inte sovit så bra i natt men det är på ont och gott, mysigt men trött idag... man tänker inte på det under natten när man vaknar men sen under dagen börjar man märka att man inte sovit hela natten :) tur man inte har något krävande jobb.. får se till att dricka kaffe och vatten idag så kommer jag igång igen... bättre väder idag iaf så efter jobb kan jag åka hem till katterna och sen får jag se hur energinivån ligger för en ev. träning.
känns som man egentligen kan skita i denna veckan också för det blir konstigt när man inte bor hemma hos sig själv..sen gillar jag bättre att ta träningen direkt på morgonen... ja så får det nog bli...


nu börjar jag närma mig

var hos min Syo idag igen och nu börjar man ändå se en slutsats, fick hemläxa att gå igenom alla yrken på ams och välja ut 4-9 st som jag tycker verka intressanta och sen om två veckor ska vi knyta ihop säcken, ska bli kul att se vilket yrke det blir man väljer och hur man kommer det :)

vilken snöstorm det är ute :/, jag som tänkte gå och träna efter jobb, hem till katterna och sen till systern men som det är nu vill jag inte gå ut överhuvudtaget... får se vad jag göra.. får sån ångest av att inte träna som jag borde. jag måste komma in i det igen, har varit sjuk i nästan två veckor och har inte gjort någon träning under dessa så måste komma upp i sadeln på en gång annars kommer jag aldrig igång igen känns det som

nej usch.. snöstormar får gärna hålla sig borta, vinter i all ära men man ska kunna vistas utomhus också :)


fullt upp

hela helgen har gått supersnabbt, på fredag gick jag hem efter jobb och gjorde vid mig och så sen stack jag och jobba, var nytt ställe så det var roligt men inte för att gå in på några detaljer men det hade kunnat vara roligare.
varför känner sig killar tvungen att sextrakassera en crupier, i fredags höll en spelare på med mig hela tiden att jag skulle klämma ihop brösten och slängde marker till mig för att få mig att göra det och i lördags höll en kille på med att jag skulle stå på ett särskilt vis för att mina bröst såg ut på ett speciellt sätt då?! äckel är dom, hatar sånt. inte speciellt smickrande heller även om man kan tro det för det håller på bara för att!
nej gick inget bra alls på jobbet i helgen men men inget att göra åt saken, bara att gå vidare.
jag tror att jag ska börja spela lite saktare så att jag har mer koll på alla spelare framöver, ibland går det för snabbt och då gör man onödiga misstag..


var ute och lekte i snön med kajsa och barnen i lördags iaf, i en halvtimme iaf haha.. fy fan vad kallt det var!



sen hjälpte min älskade syster mig med att montera ner garderoben i lördags, höll på att krossa både oss och stackars Jojo men som tur var klarade vi oss helskinnade, hur tung kan man göra en garderob egentligen??
ja så nu är delar av den kastad och resten står nere i förrådet för att kastas senare, kan ju inte fylla hela soprummet med brädor, hade inte varit populärt bland grannarna eller sopgubbarna...

igår fick jag förbereda hela lägenheten för renovering genom att ta ner allt från väggar och hyllor och samla allt i mitten på rummen, vilket slit det blev men nu kan målarna göra sitt.

som tur är erbjöd kajsa och hennes man mig husrum under veckan så jag slipper bo i eländet, får gå dit varje dag och mata katterna iaf och kolla så att allt är ok men det kan jag ta

nej får koncentrera mig på jobbet nu, ringer som fan här ... :/ take me away!!


RSS 2.0