uppdateringar i livet

ja det är ju inte mycket som hänt men ändån...

i fredags efter jobb stack jag till GoGoGreen och köpte en kycklingsallad som jag tog med mig hem.. åt framför tv:n, försökte snyta av mig och bli frisk inför kvällens arbetspass. det gick bra, var inte så mycket spel som jag trodde men det gick bra för mig så jag var nöjd

på lördagen när jag vaknade ignorerade jag hur min lägenhet såg ut och skyndade mig till systern, var ju enda dagen vi kunde umgås den helgen, spelade lite playstation med adam, snackade strunt med kajsa, kramade och myste med Jojo *LOVE* kajsa var sugen på Mammas äppelkaka så hon bakade en sådan och gott var det, sen till middag bjöd hon på kycklingben, potatisgratäng och sallas... mums!

vi tittade på Melodifestivalen, fel låt vann!, och sen var det dags för jobb igen...
när jag kom dit stod inte kasinoborden där de brukade, försökte hitta någon som kunde hjälpa mig, det stället är alldeles för stort och har för många rum för sitt eget bästa hehe.. iaf så hittade jag en som sa vägen men jag hittade inte iaf, gick in i deras kök och där blev jag presenterad för Bitchen personfierad, riktigt nedlåtande och otrevlig var hon... iaf så hittade jag till sist min kollega och hittade mitt bord...
var inte många personer i den baren jag satt vid, några fåtal satt och lyssnade på en jazz-sångerska men de gick en efter en, hade inte haft igång något spel alls. de tjejerna som jobbade i baren var lika uttråkade som mig så de kom till bordet där jag lärde dom lite black jack. vid halv ett kommer Bitchen och säger till de två bar-tjejerna att de ska stänga kl 1 för det är för lite folk... hon tittade inte ens på mig. jag frågade om jag också skulle stänga då? hon fräser till svar att ja det är självklart och att jag kan gå hem. så ja jag packar in mitt bord och beger mig hem, där försvann min lön... jag frågade om jag inte kunde hjälpa den andra tjejen men nej det skulle jag inte för hon hade sitt bord...

skönt att komma hem tidigt men slöseri med min tid!
usch blir irriterad bara jag tänker på henne...




sen på söndagen så cyklade jag och handlade direkt på morgonen, lite bröd och pålägg etc.

kom hem och påbörjade städningen, lång tid tog det men skönt är det med en ren lägenhet. tvättade igår också så det är riktigt skönt :) på kvällen började jag måla mina köksstolar, ska omvandla det till en lyxig matsal :)

nu har jag lackfärg på hela mig och i hela lägenheten... :/ måste köpa lacknafta idag!

en riktig fin vårdag idag mmmmmmm :)

sunshine.jpg sun flower image by sailorette857

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

blä lacknafta, mår illa när jag tänker på lukten. Tack frida, nu måste jag tänka på någon god doft igen haha.



Vilken beatch!!! (dra ut på e:et) ;)

Lust att lappa till henne bara jag läser detta. =)



Härlig bild, nu kommer sommaren :-)

2010-03-15 @ 10:35:47
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/
Postat av: Ann-Sofie

På ett företag som går miljoner i pluss borde man väl få löneförhöjning. Kom bara på att beklaga mig lite hehe eller vad tycker du??

2010-03-15 @ 14:59:13
Postat av: Ann-Sofie

ingen chans att jag vågar maila om det, men lite fräckt är det att stå och säga att det går massa vinst och innan har dem beklagat om finanskrisen gör att man inte får någon förhöjning. Känns som dem beter sig även åt oss. Men jag orkar inte bry sig för man har inget att säga till om ändå. Tyvärr.

2010-03-15 @ 15:23:05
Postat av: Anns

Ja säkert är det så. =) att dem sa att vi hade hög, men själv låter jag det flyta förbi, känns ändå som att dem inte lyssnar på en.

2010-03-15 @ 15:40:59
Postat av: Ann-Sofie

jo verkligen.



nu får vi tänka på nått positivt =) Bara en timme kvar på jobb =)

2010-03-15 @ 15:56:36
Postat av: Ann-Sofie

och nu bara 4 min =) har du cyckel??

2010-03-15 @ 16:57:13
Postat av: Ann-Sofie

just det cykel har du, men ska vi ha följe en lite bit, vi kan leda cyklarna och snacka lite??

2010-03-15 @ 16:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0