tillsammans kan vi göra en skillnad!

http://blog.unicef.se/category/goda-nyheter/


wii fit is the devil!

igår provade jag wii fit för första gången, jag har haft "spelet" sedan ett år tillbaka men aldrig provat det innan man har ju hellre spelat mario och sånt :) iaf igår beslöt jag och syrran att vi skulle göra en wii aktivitet, tyvärr var skivan wii sports sönder så vi beslöt oss för att prova wii fit...
och den mätte en och vägde en och kollade ens balans etc... sen förvandlades man till en tjockis gubbe och blev tilldelat sin wii fit age, sin kroppsålder enligt deras tester och jag blev..........

34år!!!!! (= plus 7 år av min egentliga ålder!)

vad tusan, jag som känner mig så ung och frisk... men nej jag kan tydligen inte ens stå stilla så ja det var en väckarklocka att man verkligen får ta tag i sig själv... ska bli kul sen att se om man förändras i spelet allteftersom man förhoppningsvis blir lite mer vältränad och kanske lite lättare...


ja iaf har du dålig självkänsla borde du inte prova detta mobbnings och förnedringsspel hehe :)

lunchtime = wokade grönsaker med fullkornsnudlar, slurp!

snart hemfärd...

eller först ska jag hämta ut mina biljetter till Mack comedy festival som jag ska gå på med syster Linda i mitten av februari, ska bli skitkul att se Johan Glans live :) wee längtar!
sen ska jag och arbetskollegan ut på hemlig jakt... sen ska man bara hem och fixa lunchlådorna, tänkte göra mager rotfruktsgratäng med kyckling till och en mager pastarätt med lax och spenat... får se vad det väl blir när man asat sig hem... sen ska jag inviga nya promenadbandet ikväll tänkte jag.. fick hem det i fredags men sen har jag haft fullt upp hela helgen men städning och storstädning osv så har inte hunnit testa det än.. sen hjälpte det inte att det tog ca 1 timme att få själva bandet rakt på maskinen :P hehe

hittade brev från mamma när jag sorterade i mina minnessaker, jag har aldrig tänkt på det innan men brevet är skrivet 1 månad innan hon gick bort :( i brevet skriver hon att det är bra att jag trivs i den stödfamiljen vi bodde i stundtals för att den familjen skulle få ta hand om oss om inte Pappa kunde. hon skriver i brevet att hon hoppas på att hon kommer leva tills vi iaf är stora  och har flyttat hemifrån. det som känns värst i brevet är hur hon skriver att hon börjar må bättre och att hon hoppas att det håller i sig... det är så hemskt hur hon blev tvungen att lämna oss.... :( jag och syster har pratat i helgen om mammas bortgång, hur vi hela tiden känt att det är synd om oss som fick uppleva den förlusten så tidigt i vårt liv men egentligen har man aldrig tänkt på hur hemskt det måste varit för henne att veta att hon måste lämna sina barn och inte vara med i deras framtid... hon var en riktig kämpe men tyvärr vann cancern :(..Älskar dig mamma, du finns alltid i mitt hjärta och i mina tankar!


en wiplash-skada är på intåg

om det ska fortsätta vara såhär isigt på gatorna... tror jag håller på att ramla 10 gånger om dagen hehe

längtar tills våren, förutom att jag fyller ett år äldre då... vill inte... jag har inte gjort mitt i mina unga dagar än så nu är det verkligen dags att fånga dagen! :)

fick erbjudande om att följa med min kollega till Liverpool i slutet på februari, är väldigt sugen på det men måste se först om jag har råd med det ekonomiskt... vill ju spara till de andra resorna jag har planerat med syrran också...men det hade varit najs! får hoppas jag får ihop det.

idag är jag förkyld och hängig men jag är inte förvånad, så fort jag ska ta tag i min hälsa så blir jag sjuk i 2 veckor.. tror min kropp vill vara såhär tjock men det kommer bli min vilja som kommer vinna denna kamp denna gång.. :)
igår storstädade jag toaletten, fy fan vad äckligt avloppet var! måste nog tyvärr kalla på en vaktmästare för det kan inte vara rätt att det ska ligga så mycket vatten där hela tiden och jag når inte att se vart stoppet är, tvättade väggarna och allt därinne, sen sprutade jag ner allt skum med duschslangen, är väldigt nöjd med min prestation... ikväll är det tvätt och förhoppningsvis hinner jag med storstädning av köket också :)

nej usch vilket tråkigt liv man har :)

RSS 2.0